anakha Avatar

anakha

Laatste reviews

La meglio gioventù(2003)

"...Schitterend. Mooi gefilmd, meeslepend en aangrijpend verhaal, prachtige muziek... het boeit van begin tot eind en de film slaagt erin je met iedereen..."

The Pledge(2001)

"...Hier blijkt even dat het rechtstreeks overnemen van de cast van imdb niet altijd handig is, want mensen die de film niet kennen zien dus nu niet dat..."

Men of Honor(2000)

"...Ik heb nog niet vaak zoveel antipathie gevoeld jegens de held in een film... De film hangt echt van de cliché's aan elkaar, op Cuba na wordt..."

Als je begrijpt wat ik bedoel(1983)

"...Oh my... Zwelgje! Op een avond, 16 of 17 jaar geleden, gingen mijn ouders naar een feestje, dus ik werd met een bakje chips voor de tv gezet om deze..."

Analyze This(1999)

"...*grinnik* Het nadeel aan het (overigens erg leuke) laten zien van alle voorgaande reacties op deze film, is dat mensen gaan reageren op berichten..."

Laatste reacties

"...[quote=Genesis]Zeer goede film, prachtig verhaal en ook nog eens in de oorspronkelijke talen (Armeens en Hebreeuws!)[/quote] Armeens spreken ze in Armenië. De taal die jij bedoelt is Aramees. :)..."
The Passion of the Christ
"...Prachtige film... AngelEyes, zou je toch die spoiler willen verbergen met spoiler-tags? Ik had jouw posts van tevoren gelezen, mijn huisgenote met wie ik keek wist van niets. Voor haar was het op het laatst nog een verrassing. Misschien vind jij h......"
The Red Violin
"...Oef. Om nou te zeggen dat ik heel vrolijk ga slapen na het zien van deze film, nee. Maar ik vond hem wel 'mooi', op een bepaalde manier. Nog even laten bezinken...."
Vie rêvée des anges, La
"...Taalfoutje in de tekst: "...die het opnemen tegen een monster die verdacht veel op de non lijkt" Het monster, dus "monster dat"..."
The Dangerous Lives of Altar Boys
"...[quote=Jules]Wat is dit voor onzin. Oorlog voeren vanwege een valpartij met schaatsen? Slaat nergens op.[/quote] Ooit gehoord van de 'voetbaloorlog' tussen Honduras en El Salvador? 1969, oorlog voeren vanwege een voetbalwedstrijd. Dus dan vind ik......"
Nederland en Noorwegen in oorlog

laatste ratings

anakha heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

anakha heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.