buscemi Avatar

buscemi

Laatste reviews

Doctor Dolittle(1998)

"...Ligt er maar aan in wat voor humeur je weer bent vandaag. Inhoudsloze programmering. Gelukkig is er die andere film Equilibrium. Nu heb je tenminste..."

Once Upon a Time in the West(1968)

"...Ik wou ze zowiezo eens allebei zien.Good bad and the ugly en deze. Als klein knulletje herriner ik me nog dat ik een van hen heb gezien, maar weet..."

Double Team(1997)

"...Well I was very bored. Even know I'm a fan. But I just like his really better movies : Bloodsport 1 , Kickboxer 1, Wrong Bett, Hard Target... Beetje..."

S1m0ne(2002)

"...Alsjeblieft zeg. Gaan we niet soms een beetje te kritisch te werk. Gelukkig had ik vandaag wel zin in zo een soort humor. Werkelijk ik heb liggen..."

Fight Club(1999)

"...Was dat nou weer voor een vraag. We zijn toch hier geen krijsende wijfies die met open mond naar die Brad zitten te staren hoe lekker die wel niet mag..."

Laatste reacties

"...Ik ben het met mede Remco, ;) Cage eens dat het mij ook allemaal na deel 1 veel te op Special Effects, met de computer, spectaculair, bombastisch, blockbasting etc. gebaseerd is . De intentie van het Aktie genre is er wel . Ik wil hier niet als criti......"
Goede blik op The Wreckers in Transformers 3
"...Geen slechte film nee. Laatst had ik The Big Easy gezien. En daarin doet Ellen Barkin wat ze in deze film ook vaak doet. Heel vaak met een man slapen. Ze kunnen echt geen genoeg van elkaar krijgen. Ook goede rol van John Goodman...."
Sea of Love
"...Nou. Als ik me goed herriner gaat het in de tekenfilm versie ook ongeveer zo. Alleen gaat Peter daarin niet naar een andere wereld/planeet, maar voert ie gewoon weer paar proeven uit in het lab waardoor het pak optimaal in functie kan worden gebruikt......"
Eerste blik op Spider-Man villain
"...Okey je krijgt een beetje een Resident Evil gevoel opkomen, maar het lijkt ook wat op Predator. Maar als ik al zo begin dan lijkt het wel op elke movie met aliens en zo. Ziet er beetje cheap uit idd. Je krijgt niet echt een gevoel van dat je het nerg......"
Doom trailer
"...Waarom vind ik niks over het eerste deel van Transporter op deze site. Ik dacht dat ik die gezien heb, maar heb er best wel veel van vergeten. Normaal als er een tweede deel van een al bestaande film aan zal komen dan moet er toch iest te vinden zijn......"
Poster Transporter 2

laatste ratings

buscemi heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

buscemi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.