buscemi Avatar

buscemi

Laatste reviews

Doctor Dolittle(1998)

"...Ligt er maar aan in wat voor humeur je weer bent vandaag. Inhoudsloze programmering. Gelukkig is er die andere film Equilibrium. Nu heb je tenminste..."

Once Upon a Time in the West(1968)

"...Ik wou ze zowiezo eens allebei zien.Good bad and the ugly en deze. Als klein knulletje herriner ik me nog dat ik een van hen heb gezien, maar weet..."

Double Team(1997)

"...Well I was very bored. Even know I'm a fan. But I just like his really better movies : Bloodsport 1 , Kickboxer 1, Wrong Bett, Hard Target... Beetje..."

S1m0ne(2002)

"...Alsjeblieft zeg. Gaan we niet soms een beetje te kritisch te werk. Gelukkig had ik vandaag wel zin in zo een soort humor. Werkelijk ik heb liggen..."

Fight Club(1999)

"...Was dat nou weer voor een vraag. We zijn toch hier geen krijsende wijfies die met open mond naar die Brad zitten te staren hoe lekker die wel niet mag..."

Laatste reacties

"...Geen slechte film nee. Laatst had ik The Big Easy gezien. En daarin doet Ellen Barkin wat ze in deze film ook vaak doet. Heel vaak met een man slapen. Ze kunnen echt geen genoeg van elkaar krijgen. Ook goede rol van John Goodman...."
Sea of Love
"...Word beetje ziek uitgezinden door de commerciele zenders. }: Verder wel een vermakkerlijk filmpie voor de mensen die het niet gezien hebben. Groot gedeelte is een rechtbankdrama dus. Maar het is goed gedaan geen problemen mee. En natuurlijk Samuel J......."
A Time to Kill
"...Hoge wardering voor zo een vrij onbekende film. Niemand gezien ?..."
Cheaters
"...Wist niet eens dat Clint hier zijn vingers in het spel had. Vind het een heel mooie film. Traag ja, maar das juist het mooie ervan. Je leeft mee met de personages, tenminste ik wel. Hier heb ik goede en slechte herringeringen aan over gehouden na het......"
A Perfect World
"...En kan je ook toevallig even vermelden hoe dat liedje heet van Terence Trent D'arby ?? Ik ben een persoonlijk liefhebber van sommige van zijn nummers. En misschien dat ik die die jij bedoelt ook wel stiekem leuk vind...."
Frankie and Johnny

laatste ratings

buscemi heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

buscemi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.