Doctor Dolittle

Doctor Dolittle (1998)

He doesn't just talk to the animals!

Reviews (3)

CAGE

Avatar

Het is geen film voor alle leeftijden snap je. Kijkers rond de 20 en verder zappen bij dit neem ik aan En als ie maandje geleden ook al erop geweest was dan helpt dat ook niet. Er zijn zoveel films die je kunt uitzenden. Misschien hadden ze het eens kunnen proberen met A Dusk till Dawn of zo. Zulke films zijn tenminste leuk. Heb ik dan weer niet te vaak gezien. Denk de andere kijkers ook niet. Zal dan wel te duur zijn geweest voor de zender.

buscemi

Avatar

Ligt er maar aan in wat voor humeur je weer bent vandaag. Inhoudsloze programmering. Gelukkig is er die andere film Equilibrium. Nu heb je tenminste de keus deze niet te kijken. Ik denk als de jeugdige kijkers de toestemming hebben, dat zij hiermee genoegen nemen. RTL 5 heeft op een Zondagavond maar eens niet aan een breed publiek gedacht.Veels te commerciele film dit. Wordt te vaak uitgezonden ja. Ook dat. Vorruitzichten klinken niet naar meer.

LekkerDoen

Avatar

Wie houdt er nou niet van pratende dieren?
Het is geweldig om zelf stemmetjes bij dieren te verzinnen, maar nog leuker om dat in 1 groot verhaaltje terug te zien met enkele "running gags".

Deel 1 en 2 vind ik eigenlijk net zo goed [rating 3.5] waarbij deel 1 een beter verhaal heeft en deel 2 net iets leukere karakters.

quotes: Hey, give me a break. I saved your life. That's yesterday's news. Take a hike. You want gratitude? Get a hamster!Somebody get that license plate number, I have just been violated!