Your Highness (2011)

Best. Quest. Ever.

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Leuke film is dit wel, met soms wel heem prachtige beelden, die me een beetje deden denken aan gelijkaardige scènes uit Lord Of The Rings, maar verder heeft deze film daar helemaal niets mee te maken.
Deze prent is puur bedoeld als komedie, met soms wel aangebrande grappen, de ene al beter geslaagd dan de andere.
Grote fout in deze film is de casting van James Franco en Damian Lewis, beiden steengoede acteurs maar helemaal niet geschikt voor komische rollen, ze slagen er niet in de humor uit deze film over te brengen, en dat heeft wellicht te maken met de vele serieuze rollen die ze op hun naam hebben en die je maar moeilijk kan wegdenken als je hen in beeld krijgt.
Maar al met al een genietbare komedie, echter niet voor de allerkleinsten geschikt !!

Jaymz82

Avatar

Mja... net een voldoende
De film heeft vooral te lijden aan het gegeven dat er veel leuke ideeën inzitten maar dat deze allemaal (net) niet goed genoeg worden uitgewerkt om hilarisch te worden.
Het was ook wel bizar om Dobby uit Harry Potter zonder CGI te horen.(of dan de acteur die zijn stem deed en in deze film weinig moeite doet een andere stem op te zetten)
Toch prima te doen op een druilerige zondagmiddag.

Acer

Avatar

Ik vond deze film erg leuk, je moet deze film gaan kijken zonder verwachtingen. Het is een beetje onzinnig, maar door het stomme ervan. Komt het tot een grappig geheel, het verhaal is wel simpel. Het broertje dat altijd maar in de schaduw staat van z'n dappere broer. Wil ook eigenlijk een keer in de schijnwerpers staan. Gaf me verder ook wel een ouderwets gevoel mee, alsof ik naar een film uit me jeugd keek. Vond je "Pineapple express" leuk, dan is dit zeker de moeite waard. Een lekkere melige film met een leuke cast: Portman, Franco en McBride, wat voor mij persoonlijk wel geslaagd was. Dus wat mij betreft een aanrader.