Acer Avatar

Acer

Laatste reviews

Deadfall(2012)

"...Na inderdaad een overval, rijden ze weg op weg naar Canada. Opeens raken zij een overstekende hert en hierdoor laat 1 van hun het leven, broer Addison..."

Sinister(2012)

"...Sinister begint lekker duister en je proeft de "Insidious" sfeer, Ellison Oswalt (Ethan Hawke) probeert antwoorden te vinden op vreemde moordzaken en..."

The Babymakers(2012)

"...Je kan jezelf afvragen tot hoever je gaat om een kind te krijgen, maar het liefst wil je natuurlijk je eigen gemaakte kind hebben. Wanneer je tot..."

Stolen(2012)

"...Stolen met Nicolas Cage en Simon West als regisseur, maakt de film redelijk vlot en heeft spannende momenten. Nicolas Cage is een bankovervaller en..."

Killer Joe(2011)

"...Deze film gaat over een pedo Matthew McConaughey, die een 12-jarige meisje zwanger maakt. Verder is het enige uniek, dat hij een stukje kippenpoot..."

Laatste reacties

"...Tragisch, 110 minuten van me leven die ik nooit meer terug zal krijgen. Een zware afrader, wellicht geschikt voor een "direct to VHS" zodat niemand deze marteling te zien hoeft en ze hadden het moeten laten bij een toneelstuk...."
The Broken Circle Breakdown
"...Dawn of the Planet of the Apes, zal de opvolger van "Rise of the Planet of the Apes" heten...."
Dawn of the Planet of the Apes
"...Zeker wel een leuke en warme film, met hier en daar wat leuke grappen. Verder leuk dat er een nederlandse (MMA)vechter/acteur in zit, namelijk "Bas Rutten" geeft de film net wat extra's...."
Here Comes the Boom
"...Helaas weer een zeer slechte film van William Friedkin (het enige wat noemenswaardig is "The Exorcist"), een waardige poging van Matthew McConaughey en ook wel Juno Temple. Maar verder een slechte opbouw, misplaatste humor en wederom een voorspelbaar......"
Killer Joe
"...Dit zal wel weer een standaard film zijn, [...] Mocht het zo ongeveer gaan, is het me een 7/10 waard MOD-EDIT: idiote hoeveelheid spoilers waardoor willens en wetens het kijkplezier van de nietsvermoedende bezoeker wordt verpest. Foei... niet me......"
Savages

laatste ratings

Acer heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Acer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.