Acer Avatar

Acer

reacties

  • Tragisch, 110 minuten van me leven die ik nooit meer terug zal krijgen. Een zware afrader, wellicht geschikt voor een "direct to VHS" zodat niemand deze marteling te zien hoeft en ze hadden het moeten laten bij een toneelstuk.

    als reactie op de film The Broken Circle Breakdown

  • Dawn of the Planet of the Apes, zal de opvolger van "Rise of the Planet of the Apes" heten.

    als reactie op de film Dawn of the Planet of the Apes

  • Zeker wel een leuke en warme film, met hier en daar wat leuke grappen. Verder leuk dat er een nederlandse (MMA)vechter/acteur in zit, namelijk "Bas Rutten" geeft de film net wat extra's.

    als reactie op de film Here Comes the Boom

  • Helaas weer een zeer slechte film van William Friedkin (het enige wat noemenswaardig is "The Exorcist"), een waardige poging van Matthew McConaughey en ook wel Juno Temple. Maar verder een slechte opbouw, misplaatste humor en wederom een voorspelbaar eind, geschikt voor op een dvd'tje op een vrije dag tegen de verveling.

    als reactie op de film Killer Joe

  • Dit zal wel weer een standaard film zijn, [...] Mocht het zo ongeveer gaan, is het me een 7/10 waard MOD-EDIT: idiote hoeveelheid spoilers waardoor willens en wetens het kijkplezier van de nietsvermoedende bezoeker wordt verpest. Foei... niet meer doen.

    als reactie op de film Savages

  • [Reactie is verwijderd door moderator. Toelichting: volledige plotbeschrijvingen worden verwijderd. 'Losse' spoilers zijn toegestaan mits geplaatst tussen spoiler-tags]

    als reactie op de film Lawless

  • [quote=Archangel]Alweer 5e deel van Resident Evil. Personages komen houterig over, er is diepte. Heel de film lijkt zelf op een videogame. Als je andere delen goed vond, dan zou deze je ook bevallen. Het is weer meer van hetzelfde, maar toch vond ik het minste van de 5. Al de actiescenes en eindscene heb ik al online gezien hier op FT. Dus als je net als ik al die scenes heb gezien, is het niet meer waard om een bioscoopkaartje ervoor te betalen. Het einde eindigt weer zo open als hoe deel 4 eindigde. Als deze film een succes wordt, komt er dus weer een deel. Volgens de regisseur zou het dan laatste deel zijn, waar zelfs Alice niet meer de hoofdpersonage zou zijn. Kan eigenlijk niet meer wachten dat zij deze reeks afsluiten.[/quote] Ik ben het absoluut eens met Archangel.

    als reactie op de film Resident Evil: Retribution

  • Mingus (Chris Rock) krijgt schoonfamilie op bezoek, maar aangezien het fransen zijn. Zijn deze erg apart en ook onbeschoft. Houden weinig tot geen rekening met Mingus en hij wilt ze uiteindelijk zo snel mogelijk weg hebben. Geen bijzondere film en ook niet echt een aanrader.

    als reactie op de film 2 Days in New York

  • Hank Moody ( David Duchovny ) is hier vermomd als een geitenhouder met een home grow shop als hobbie erbij. Gaat na 50 minuten in de film, met een jong grietje naar bed (vandaar ook: Hank Moody) Verder ook een beetje moeilijke situatie voor een jong opgroeiende zoon, met gescheiden ouders. Verder niks bijzonders, gewoon een (niets te doen)kijk film om de dag te vullen.

    als reactie op de film Goats

  • Zeker wel een goede film, brengt je even terug naar realiteit. Henry Barthes wilt de wereld redden, maar helaas gaat dat niet. Verder lijkt het me ook wel aannemelijk dat het school systeem daar niet altijd wilt werken en het soms ook wel tot een vreemde uiting komt van leerlingen of leraren. Maar absoluut een film die gezien moet worden, verdient een 7,5/10.

    als reactie op de film Detachment

  • Veel bloed en borsten, verhaal is helaas eenvoudig. Leuk is wel dat Hasselhof en The Doc (back to the future) erin zitten, geeft het een vertrouwelijk gevoel. Persoonlijk vond ik het eerste deel wel iets beter, maar deze kan er mee door (voor op de zondagmiddag). Scène met het gemeenschap, was wel origineel. Denk ook wel dat er een derde deel zal komen...wie weet. Verdient een magere 6/10

    als reactie op de film Piranha 3DD

  • The Raid is helemaal voorspelbaar, maar dat drukt de pret niet. Vrijwel vanaf het begin tot eind, één en al spektakel ! Zit vrijwel geen verhaallijn in, maar dat wordt wel recht gezet door de vele en goede vechtscène's. Zeker wel een aanrader en verdient een 7/10.

    als reactie op de film The Raid

  • Niks meer of minder als een poging om "The Hangover" te klonen, helaas heeft dit niet goed uitgepakt. Een stukje met de schaap is wel een soort van oké, maar daarmee is alles ook wel gezegd. Een 4/10 is deze mij waard en hooguit kijken, bij serieuze verveling.

    als reactie op de film A Few Best Men

  • Aan een zwakzinnige of achterlijke TheBaneOfJoker, Goed lezen is een kunst, er staat duidelijk "SOMMIGE" films. Sleepy Beauty heb ik al heel erg lang geleden gezien, net zoals "Our idiot brother". Maar TDKR, heb ik onlangs pas mogen zien. Verder ook succes toegewenst bij het kijken.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Het is uiteraard geen slechte film, maar naar mij gevoel. Hadden deze film beter Friends with Benefits 2 kunnen noemen, dezelfde soort verhaal achtig. Alleen nu met een kindje erbij. Leuk stukje "You can't fuck the nanny" verder verdient deze film een gezonde 6/10.

    als reactie op de film Friends with Kids

  • Beetje "Adams Family" gevoel en "Death becomes her" had ik er persoonlijk even bij, verder alleen geschikt voor wellicht Jonny Depp fans. Is te kijken, maar daarmee is alles ook gezegd.

    als reactie op de film Dark Shadows

  • Ze zitten al bij de politie en bakken er weinig tot niks van, tot ze worden overgedragen aan een nieuwe afdeling. Voor agenten met een jeugdig voorkomen, verder een grappige en leuke film. Het leukste moment is natuurlijk wanneer "Peter DeLuise" & "Johnny Depp" even voorbij komen. En toch zeker wel een aanrader.

    als reactie op de film 21 Jump Street

  • Get the Gringo is een heerlijke film met Mel Gibson, waarin hij wel een leuke karakter neerzet. Een heerlijk begin met een dwaalspoor, die zich stap voor stap uit naar een goed eind. Wel even schrikken toen het jongetje, zich opeens bedacht om het heft in eigen hand te nemen. Kijkt verder gemakkelijk weg en een gezonde aanrader.

    als reactie op de film How I Spent My Summer Vacation

  • Een film die ergens wel "oké" is, oogt naar mij gevoel wel erg goedkoop. Meer een film voor op tv voor een avondje.

    als reactie op de film The Darkest Hour

  • Een hoopvol begin, houdt de spanning redelijk vast. Maar een echte hoogtepunt in de film is er niet te vinden, kijkt wel lekker makkelijk weg en verdient een magere 7 (Lees: 6.8/10)

    als reactie op de film Texas Killing Fields

  • Helemaal goed ! Gewoon erg heerlijk hoe je rustig in het verhaal wordt gezet en hierdoor spannend naar het geheel kijkt. Het einde is echt zo "six sence" en dan wordt het wel weer duidelijk, wat er nou echt heel de tijd aan de hand was. Maar tot het moment van onthulling, is 11-11-11 erg sterk en verdient een hele dikke 8/10 ! Wat mij betreft een zekere aanrader.

    als reactie op de film 11-11-11

  • Anna Faris heeft voor mij toch sterk haar "scary movie" imago en Chris Evans acteert wel oké. Verder is deze film te voorspelbaar en ook niet iets vernieuwend. Kortom een leuke poging, geschikt om tijd te verdoen maar dat is het dan ook. Een magere 6/10 voor What's Your Number.

    als reactie op de film What's Your Number?

  • Johnny English is helemaal leuk, Rowan Atkinson is dit keer letterlijk een wandelende zak ! zorgt voor prima vermaak van begin tot eind. Het oud chinees vrouwtje is zeker wel een leuke toevoeging aan de film en verder een prima gekozen cast. Reborn krijgt een welverdiende 7/10 en tevens een gezonde aanrader.

    als reactie op de film Johnny English Reborn

  • "I don't know if you're really dumb or really smart" ik denk persoonlijk ergens tussen in. Er zitten leuke grappen in, zoals het ondervragen van het paard. Verder is het ook een film, waarbij je al in het begin kan gaan denken: Dit is volgens mij een saaie film. En dan wil het toch wel meevallen. Leuk om gezien te hebben, niet direct een aanrader en krijgt een 7/10.

    als reactie op de film The Guard

  • Zoe Saldana is Jason Bourne, maar dan in een vrouwelijk jasje en met een andere verhaallijn. Deze film is waarschijnlijk niet echt slecht, maar ik miste gewoon iets. Voelde aan als een bepaalde leegte in de film. Kortom prima voor een avondje vermaak, maar niet direct een aanrader.

    als reactie op de film Colombiana

  • Crazy, Stupid, Love is een lekkere film en zoals gewoonlijk doet Steve Carell het geweldig hierin. Verder een beetje, date night, hitch, forty old virgin achtig. Marisa Tomei is een leuke toevoeging hierin, Ryan Gosling brengt ook overtuigende karakter mee. Kortom een leuke cast en een interessante film met de nodige drama en humor verwerkt, verdient een 7/10 en toch wel een aanrader.

    als reactie op de film Crazy, Stupid, Love.

  • [quote=Igotthebieberfever]Deze film is niet erg spectaculair als het er uitziet. Het leek meer een tekenfilm dan een echte film. Ik heb er een beetje van genoten het is wel een film om te zien. Ik geef deze film daarom een 6/10[/quote] Bedankt dat je mijn tekst hebt samengevat, wees creatief en plaats je eigen mening.

    als reactie op de film Green Lantern

  • Bridemaids is opzich niet echt een slechte film, alleen vond ik wel dat er niet echt een klik was tussen alle personen in de film. Miste gewoon een soort van warmte. Absoluut geen aanrader, hoewel er voor mij wel een paar matige en 1 supergeweldige grappige scéne tussen zat (trouwjurken passen) Krijgt daarom nog wel een 5/10.

    als reactie op de film Bridesmaids

  • Priest is geen super kaskraker, maar heeft wel leuke momenten. Er zitten toch wel redelijk goede gevechtscene's in, helaas een beetje overdreven momenten (snelheid van de motor) Beetje van alles wel wat en krijgt daarom een 7 omdat het wel lichtelijk vermakelijk was. Geschikt voor als je niks te doen hebt, niet direct een aanrader.

    als reactie op de film Priest

  • Saoirse Ronan is "Jason Bourne" ! Niet helemaal, maar het lijkt er sommige momenten net wel op. Het verhaal (lees: concept) is wel goed gevonden, alleen niet goed uitgevoerd. Wellicht als de regie door iemand anders was gedaan, was hier veel meer uit te halen. Verder is de film wel oké, verdient wel een matige 7. Leuke film voor als je tijd moet doden.

    als reactie op de film Hanna

  • Niet direct een slechte film, wel een gevoel hieraan overgehouden. Dat er wellicht meer uit te halen viel, waar dat nou precies aan ligt. Kan ik nu niet direct bedenken. Hoogstwaarschijnlijk aan het matige acteerwerk. Krijgt van mij een 6,5 aangezien dit niet mogelijk is. Ronden we het maar af naar beneden. Denk dat dit een film is voor een liefhebber en geen aanrader voor de gemiddelde kijker.

    als reactie op de film The Lincoln Lawyer

  • Vaag vreemd, zeker geen slechte film en niemand die er iets over kwijt wilde ? Ik vond het in iedergeval een geslaagde actie film. Beetje "Heat" achtig lekker druk, spannend en een goede cast. Heb je Taken nog niet gezien, neem even de moeite en ga kijken als actie films je ding is. Zal niet tegenvallen, krijgt een ruime acht van me

    als reactie op de film Takers

  • Beetje speelgoed achtig vind ik deze film, niet direct slecht. Maar moeilijk om een goed oordeel over te vellen. Kon me wel vermaken aan bepaalde actie scene's. De cast is opzich wel mee te leven en is niet al te slecht. Film verdient een voldoende.

    als reactie op de film Rogues Gallery

  • Deze film is ongeschikt voor de gemiddelde kijker, alsof het verhaal van deel 1 in een re-make door een andere regisseur achtig gemaakt is. Nee, zeker niet goed. Voor de kijkers die houden van actie beelden en zich niet storen aan de originaliteit zeker wel geschikt.

    als reactie op de film Death Race 2

  • Dacht dit gaan een goede film zijn, sterk teleurgesteld. Nathalie Portman doet het meestal erg goed, Ashton Kucher heeft zijn momenten. Verhaal net te zwak om echt leuk te kunnen worden. Geen echte chemie tussen de acteurs. Helaas, maar verdient een matig zesje.

    als reactie op de film No Strings Attached