What's Your Number? (2011)

Ally's looking for the best ex of her life.

Een nieuwe aanwinst voor de kelder van de romkoms.
play

5,0 details

  • 106 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
106 Min Verenigde Staten

Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).

Alt titel
20 Times a Lady
Regie
Mark Mylod
Cast
Chris Evans, Chris Pratt, Anthony Mackie, Martin Freeman, Anna Faris, Zachary Quinto, Andy Samberg, Ivana Milicevic, Mike Vogel, Thomas Lennon, Aziz Ansari, Joel McHale, Ari Graynor, Eliza Coupe, Dave Annable.
Budget
$ 20.000.000
Opbrengst
$ 30.426.096
Release
30.09.2011
Release NL
27.10.2011
Release DVD
07.02.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Mark Mylod | Cast:)| Anna Faris (Ally Darling), Chris Evans (Colin Shea), Ari Graynor (Daisy Darling), Ari Graynor (Daisy Darling), Blythe Danner (Ava Darling), Ed Begley Jr. (Mr. Darling), Oliver Jackson-Cohen (Eddie Vogel), e.a. Speelduur: 106 minuten | Jaar: 2011

Zeg je romantische komedie, dan denk je al snel aan gezwijmel, vrouwenproblemen en een ‘prins op het witte paard’. Het genre is dan ook de schrik van menig filmcriticus omdat het vaak een schrijnend gebrek aan innovatie en kwaliteit vertoont. Vergeet echter niet dat films als Sideways, About a Boy en Eternal Sunshine of the Spotless Mind in essentie ook romantische komedies zijn. Zij onderscheiden zich door originele elementen toe te voegen aan de bestaande formule. Bovendien kunnen ze bogen op uitstekend acteerwerk. What’s Your Number? doet daarentegen niets van dit alles en mag zich rekenen tot het slechtste wat het genre te bieden heeft.

Naar aanleiding van een artikel in een tijdschrift gaat Ally na hoeveel bedpartners ze heeft gehad. Als ze erachter komt dat ze ver boven het gemiddelde zit, besluit ze haar leven te veranderen: vanaf nu zal ze alleen nog het bed delen met degene met wie ze wil trouwen. Vandaar dat ze haar lijst afgaat om uit te vinden of één van haar eerdere dates misschien de ware is. Ze schakelt hierbij de hulp in van overbuurman Colin, die zelf met een groot bindingsprobleem worstelt.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Croft

"...Ondanks dat ik me erg stoorde aan het enge mondje en de plastic borsten van Anna, heb ik me prima ve......"

Acer

"...Anna Faris heeft voor mij toch sterk haar "scary movie" imago en Chris Evans acteert wel oké. Verder......"

What's Your Number?

acties