Deze vergeten komedie op Netflix wordt nu sterk bekeken

Deze vergeten komedie op Netflix wordt nu sterk bekeken

What's Your Number in de Netflix Top 10.

Regelmatig verschijnen er op Netflix films uit de oude doos. What's Your Number? is er zo een, en mogelijk zijn al heel wat mensen vergeten dat de romantische komedie in 2011 verscheen. De film staat nu op plaats 7 in de Netflix Top 10.

What's Your Number? komt van regisseur Mark Mylod (The Menu) en er zijn rollen voor onder meer de grote namen Chris Evans, Chris Pratt, Anthony Mackie, Martin Freeman, Anna Faris en Zachary Quinto. Netflix geeft de woorden "romantisch" en "bruiloft" aan de film.

Zwak ontvangen
De 23 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes geeft aan dat de film erg mager is ontvangen onder de critici. Het publiek is eveneens niet echt onder de indruk, gezien de 6,0/10 op de IMDb en de 2,7/5 op Moviemeter.

FilmTotaal-recensent John Baak zag de romkom en gaf slechts 1 ster en concludeerde: "Een nieuwe aanwinst voor de kelder van de romkoms."

Nu op Netflix
Wil jij de sterrencast graag in actie zien in What's Your Number?, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Wat als je al een relatie had met je soulmate, maar hem hebt gedumpt? Met de hulp van haar buurman Colin spoort Ally haar 19 exen op om de ware terug te vinden.

NieuwsFilm

meest populair