Piranha 3DD (2012)

Double the action. Double the terror. Double the D's.

Dit vervolg op de geslaagde remake van twee jaar geleden is een herhaling van zetten. Met de aanwezigheid van Christopher Lloyd en David Hasselhoff wordt teleurstellend weinig gedaan.
play

3,4 details

  • 83 Min
  • Komedie
  • Horror
  • Thriller
  • Verenigde Staten
83 Min Verenigde Staten

De hongerige roofvissen hebben in vlot geëvolueerde vorm het meer van het eerste deel levenloos en doordrenkt van het bloed achter zich gelaten en proberen zich nu een toegang tot Big Wet te verschaffen. Een groep nauwelijks uit elkaar te houden jongeren komt het dreigende gevaar op het spoor, waarschuwt zich een ongeluk, maar wordt door niemand geloofd. Er moeten eerst wat doden vallen voor hun signalen enigszins serieus genomen worden. De baas van de waterspeeltuin wil zo vlot mogelijk de boel opengooien en kan hierbij geen tegenwerking gebruiken. Hasselhoff mag op een stoel aan de rand van het zwembad plaatsnemen en de boel gade slaan, zonder ook maar een moment echt in actie te komen.

Alt titel
Piranha 3D: The Sequel
Regie
John Gulager
Cast
Christopher Lloyd, Gary Busey, David Hasselhoff, David Koechner, Danielle Panabaker, Katrina Bowden, Chris Zylka, Adrian Martinez, Matt Bush, Paul Scheer, Jean-Luc Bilodeau, Clu Gulager, Meagan Tandy, Sierra Fisk, Paul James Jordan.
Budget
$ 20.000.000
Release
01.06.2012
Release NL
14.06.2012
Release DVD
22.01.2013

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: John Gulager | Cast: Danielle Panabaker (Maddy), Chris Zylka (Kyle), Matt Bush (Barry), David Koechner (Chet), Meagan Tandy (Ashley), Katrina Bowden (Shelby), Jean-Luc Bilodeau (Josh), Christopher Lloyd (Carl Goodman), David Hasselhoff (zichzelf), e.a. | Speelduur: 83 minuten | Jaar: 2012

Twee jaar geleden verscheen een remake van horrorkomedie Piranha uit 1978. In 3D, zoals het tegenwoordig schijnt te moeten. De hervertelling was verrassend geslaagd, liet een goede mix van smerigheid en grappen zien en nam zichzelf vooral niet al te serieus. De Fransman Alexandre Aja nam het genre op de hak. Hij bouwde functioneel naakt in en kwam zo weg met de afgehapte piemel van een pornoregisseur en veel vrouwelijk vlees. In het afsluitende shot werd een vervolg al aangekondigd. De bijtgrage visjes waren geëvolueerd: nog groter en nog agressiever. Het vervolg werd [/i]Piranha 3DD[/i] gedoopt. Verwacht geen super 3D-effecten, want de titel is een goedkope verwijzing naar de cupmaat van de dames die hier als visvoer dienen.

videotrailers & clips

alle artikelen (12)

Piranha 3DD Nieuwsberichten

Laatste reacties

Tarkus

"...Kleurrijk, veel vrouwelijk schoon. Maar verder een film die je niet ernstig moet nemen. Duidelijk......"

IvarW

"...Bagger vervolg dat meer op sex en sexy tieners let dan de Piranha's zelf. Als ze eenmaal happen is n......"

Acer

"...Veel bloed en borsten, verhaal is helaas eenvoudig. Leuk is wel dat Hasselhof en The Doc (back to th......"

Piranha 3DD

acties