No Strings Attached (2011)

Friendship has its benefits

Natalie Portman had na Black Swan blijkbaar behoefte aan iets luchtigers en het resultaat is deze inwisselbare romantische komedie.
play

5,6 details

  • 108 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
108 Min Verenigde Staten

Emma Franklin (Natalie Portman) en Adam Kurtzman (Ashton Kutcher) zijn al lange tijd goede vrienden, die met elkaar het bed induiken en denken dat dit geen invloed zal hebben op hun vriendschap. Dat heeft het natuurlijk wel, en de twee moeten er voor hun zelf achter zien te komen of ze hun vernieuwde relatie kunnen laten werken.

Alt titel
Friends with Benefits
Regie
Ivan Reitman
Cast
Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Greta Gerwig, Jake M. Johnson, Cary Elwes, Ludacris, Mindy Kaling, Lake Bell, Olivia Thirlby, Ophelia Lovibond, Talia Balsam, Jennifer Irwin, Ben Lawson, Guy Branum.
Budget
$ 25.000.000
Opbrengst
$ 147.780.440
Release
20.01.2011
Release NL
17.02.2011
Release DVD
07.06.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Ivan Reitman | Cast: Natalie Portman (Emma), Ashton Kutcher (Adam), Kevin Kline (Alvin), Greta Gerwig (Patrice), Cary Elwes (Dr. Metzner), e.a. | Speelduur: 105 minuten | Jaar: 2011

Het is wel begrijpelijk dat Natalie Portman na de fysieke en mentale slijtageslag van Black Swan voor haar volgende rol op zoek was naar iets luchtigers. Ze koos voor de romantische komedie No Strings Attached, die ze zelf ook produceerde. Het is een grote gemiste kans geworden doordat de zeer getalenteerde cast, met vooral in de bijrollen uitstekende komieken, te weinig ruimte krijgt om van het slechte scenario nog iets bijzonders te maken.

De film is geregisseerd door Ivan Reitman, die ooit Ghostbusters maakte maar de laatste jaren vooral bekend staat als de vader van Jason Reitman (Up in the Air). No Strings Attached is zijn eerste film sinds My Super Ex-Girlfriend uit 2006. De film gaat over Emma en Adam die elkaar als tieners ooit leerden kennen op een zomerkamp, maar elkaar daarna uit het oog verloren. Als twintigers beleven de twee een onenightstand, maar de relatie die Adam vervolgens best wil, is niets voor de drukke Emma die als arts tachtig uur per week werkt en weinig tijd heeft voor een sociaal leven. De twee besluiten vrienden te blijven, maar ook nog regelmatig met elkaar naar bed te gaan. Zoals het een romantische komedie betaamt, is de echte liefde echter nooit ver weg.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

No Strings Attached Nieuwsberichten

Laatste reacties

Frietgezicht

"...Heeft Ultron hier een rol in?..."

Mathilde

"...Gelukkig wel wat grappige scene's ertussen, maar toch een beetje slappe hap film met typische muziek......"

nolifeman123

"...Ik vond het een leuk film bij het begin, maar in het middenstuk en vooral het einde was het wel wat......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

No Strings Attached

acties