Natalie Portman: "Vreemd dat ik exact dezelfde film maakte als Mila Kunis"

Natalie Portman: "Vreemd dat ik exact dezelfde film maakte als Mila Kunis"

De overeenkomsten zijn nogal toevallig

Het filmjaar van 2011 bracht meerdere kaskrakers die de Box Office wisten te domineren. Denk bijvoorbeeld aan Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2. Toch waren er ook twee films die qua plot en personages nagenoeg hetzelfde waren. Actrice Natalie Portman reageert nu op die opvallende overeenkomst.

Sommige films kunnen erg op elkaar lijken vanwege het feit dat bepaalde thema's, verhaallijnen of concepten populair zijn in een bepaalde periode. Ook volgen filmstudio's vaak trends en probeert men te profiteren van het succes van een eerdere film.

Toevallig
Natalie Portman speelde in 2011 in de film No Strings Attached samen met Ashton Kutcher. De film vertelde het verhaal van twee vrienden die besluiten een seksuele relatie te beginnen zonder de bijbehorende romantiek.

Hetzelfde jaar verscheen Friends With Benefits in de bioscoop, waarin de hoofdrollen werden vertolkt door Mila Kunis en Justin Timberlake. Opvallend genoeg ging ook deze film om twee vrienden die besloten een seksuele relatie aan te gaan.

"Erg Raar"
In een video van GQ Magazine waarin Portman vragen die op social media circuleren beantwoord, geeft de actrice aan dat de overeenkomsten tussen de twee films "erg raar zijn, heel erg raar zelfs".



Om de dingen nog gekker te maken is Kutcher, die de hoofdrol speelde in No Strings Attached, nu getrouwd met Friends With Benefits-actrice Mila Kunis. Ook speelde Natalie Portman samen met Kunis in Black Swan, waarin de twee actrices er ook een sekuele relatie eraan over hielden.

Je kan zowel Friends With Benefits als No Strings Attached nu kijken op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair