Red Band trailer No Strings Attached

De originele titel van de film met Natalie Portman en Ashton Kutcher was F**kbuddies, om een indicatie te geven wat we kunnen verwachten.

Paramount Pictures heeft een red band trailer vrijgegeven van de nieuwe romantische komedie No Strings Attached, van regisseur Ivan Reitman (Ghostbusters). Ashton Kutcher en Natalie Portman de hoofdrollen in de film, die vanaf 17 februari al in Nederland te zien zal zijn.

De twee zijn in de film al lange tijd goede vrienden, die met elkaar het bed induiken en denken dat dit geen invloed zal hebben op hun vriendschap. Dat heeft het natuurlijk wel en de twee moeten er voor hun zelf achter zien te komen of ze hun vernieuwde relatie kunnen laten werken. De oorspronkelijke titel van de film was overigens F**kbuddies, maar Paramount besloot dat dit iets te gewaagd was en besloot voor een wat bravere titel te gaan.

Opmerkelijk is dat No Strings Attached heel veel weg heeft van een andere romantische komedie die binnenkort uitkomt, Friends with Benefits met Mila Kunis en Justin Timberlake. Ook die film gaat immers over twee vrienden die denken dat niet uitmaakt als het wat romantischer wordt.



NieuwsFilm

meest populair