Stolen (2012)

Never steal from the world's greatest thief.

Reviews (4)

Glennekeeeee

Avatar

Matige actiefilm van Simon West en Cage, nochtans het team van het ooit zo vermakelijke Con Air. Maar beiden zijn afgezwakt naar de matige actiefilms die amper een bereik kunnen vinden in de bioscoop. Deze film is zeker niet de zwakste Cage-Schulden-film maar echt een hoog niveau word hier niet gehaald. de film heeft een verhaal dat de laatste jaren nogal in trek is en ook hier worden de clichés allesbehalve omzeild. De niet onaardige cast trekt er dan nog het meeste uit, vooral uit de soms belachelijk geschreven dialogen. De actie is best wel te pruimen al ga je nergens op het puntje van je stoel zitten. De muziek vond ik dan wel weer heerlijk. De finale is voorspelbaar maar

na het einde heb je een 90 minuten aardig vermakelijke actiefilm achter de kiezen die je morgen al snel weer vergeten bent en ik hoop dat Cage en West dit ook snel zullen vergeten.

6/10

Tarkus

Avatar

Dat Nicolas Cage de laatste jaren geen kaskrakers meer op zijn naam heeft staan is algemeen geweten.
Maar zijn zijn films daarom slecht, neen hoor...
Ik vond deze prent zeer goed zelfs, hij kijkt lekker weg.. geen seconde verveling, actie van begin tot einde.
Het is een cliché aan het worden, zijn films lijken wel op een of andere manier op elkaar, maar er zit toch een verhaal in, niet grandioos maar toch.
Heb al slechtere dingen gezien in dit genre en dit is zeker niet slecht.
Ik blijf een fan van Nicolas Cage, al zal hij dan voor deze vertolking geen Oscar krijgen. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Saai verhaal met veel lompe scenes.

Een slim in elkaar gezette overval(tenminste,moeten wij denken,bepaald niet zoals de beginscene van The Italian Job)eindigt in een steeg amateuristisch.
Dan een boring achtervolging en dan begint het verhaal als Cage 8 jaar later vrijkomt en niemand ouder lijkt.De baas/leidinggevende van de politie wil Cage in de gaten houden en maakt de hele film domme beslissingen door tig keer te wachten wanneer die kan ingrijpen waardoor alles elke keer mislukt,wat een clown haha.

De actie-scenes boeien niet,dialogen hoef je al helemaal niet voor te kijken en de badguy is echt lachwekkend en doet denken aan de butler uit Scary Movie 2.

Als dit de 1ste film van Cage was na Con Air had ik me er echt op verheugd in die tijd(regisseur en acteur van toppertje Con Air weer samen!!)maar nu had ik lage verwachtingen en die komen uit.Het is voorbij voor Cage en regisseurs als Nolan en Spielberg zullen Cage denk ik niet meer casten.Zwakke film en dat past wel bij de rest van de films van Cage van de laatste jaren

Acer

Avatar

Stolen met Nicolas Cage en Simon West als regisseur, maakt de film redelijk vlot en heeft spannende momenten. Nicolas Cage is een bankovervaller en zoals gewoonlijk een good guy en handelt correct in moeilijke momenten, zorgt altijd voor een feel-good eind. Gewoon gaan zitten en genieten van de film, het verhaallijn is werkelijk al te raden voor de film in principe is begonnen. Verder is het soort van terminator loopje op het eind wel grappig en ook de tekst: "looka here, you just turned white on me all of a sudden ? who that is" Je weet wat je te zien krijgt en dan is het prima vermaak, verdient daarom een nette 7.