Rapunzel (2010)

They're taking adventure to new lengths.

Reviews (1)

jaime91

Avatar

Laat ik eerst beginnen met het negatieve zodat ik positief kan eindigen. Rapunzel is het zoveelste Disney sprookje, met grapjes die je al vele malen eerder gezien hebt, net als het verhaal en de personages. Hij is ontzettend voorspelbaar, en voelt nogal als een herhaling van zetten maar toch heb ik me niet verveeld.

Ik ben een echte disneyfan en Rapunzel heeft absoluut dezelde Disney magie over zich die classics als Doornroosje,Assepoester,Aladdin of Beauty And The Beast ook hebben. Hij ziet er ten eerste adembenemend mooi uit, en de liedjes zijn ook weer prachtig zoals je dat gewend bent. Maar zo heel bijzonder is dat ook niet, als je ziet dat de legendarische Alan Menken bekend van Pocahontas,The Little Mermaid,Aladdin etc kortom de beste disney films deze geschreven heeft. En de humor is af en toe best goed, alleen nogmaals wel voorspelbaar. Wat dan wel weer top is zijn de actie scenes. Die zien er namelijk vrij spectaculair uit.

Conclusie: Rapunzel is absoluut een traktatie voor de kids die niet bekend zijn met de Disney Classics. Voor de mensen die hier wel bekend mee zijn voelt het wat als een herhalingsoefening maar heeft ie toch genoeg vermaak, prachtige liedjes, en adembenemende beelden te bieden. Ik heb hier als Disneyfan in ieder geval ontzettend van genoten!!