Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim vs. the World (2010)

An epic of epic epicness.

Reviews (1)

Olrik

Avatar

Scott Pilgrim vs the World is een erg creatief bedachte film van de maker van Shaun of the Dead, Hot Fuzz en The World's End, maar is deze film net zo goed????
Naar mijn mening zijn deze zo net opgenoemde films beter dan Scott Pelgrim vs the World, maar deze film valt ook erg moeilijk te vergelijken.
Om te beginnen heb ik nog nooit een film gezien die ook maar een beetje lijkt op deze film wat voor grote delen erg positief is, maar ook zijn negatieve kanten heeft.
Veel personages in de film waren erg leuk weten uit te werken, maar er waren jammer genoeg ook personages die niks te vervullen hadden in de film en het naar mijn mening gewoon een beetje aan het verpesten waren.
Op sommige momenten in de film werd het gewoon een beetje te druk en werd het een grote hoop onzin dat nergens om draaide, maar omdat dit me niet continue ergerde in de film is het niet gelijk een verpeste film.
Voor veel mensen zal de film ongetwijfeld te druk zijn en gewoon te raar overkomen, maar ik denk dat Scott Pelgrim vs the World gewoon een film is die je waardeert of niet waardeert.

7,0 / 10