Rise of the Guardians

Rise of the Guardians (2012)

Legends unite.

Reviews (1)

Banned

Avatar

Ik ben niet zo gek van dergelijke films over de kerstman of whatever... Deze nieuwste van dreamworks had ze allemaal maar gelukkig bleef de zoetsappigheid wat achterwege. Heb me geamuseerd en heb genoten van de prachtige animaties die nog extra tot hun recht komen in een film die 3D waardig is.

Het achtergrond verhaal van Jack Frost vond ik wel slecht aangepakt. De scène was nergens dramatisch of hartverscheurend terwijl men hier perfect de kans had om bij het publiek een gevoelige snaar te raken. Iets wat Dreamworks wel eens meer zou mogen doen. Ook spijtig dat Sandy halverwege uit de film verdwijnt. Het leukste personage van de 4 vrienden en Jack Frost gooit men overboord.

De animaties zijn verder weer puik zoals je ze mag verwachten van Dreamworks. Vond Rise of the Guardians nu niet meteen een topper van Dreamworks maar wel goed. Al hoeven we niet lang stil te staan bij Rise of the Guardians we kunnen al meteen verder naar de volgende Dreamworks film The Croods. Eentje die ik beter geslaagd vond. 7/10