Fright Night (2011)

You can't run from evil when it lives next door.

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Sluit me bij bovenstaande reacties aan. Ik wist ook niet goed wat ik moest verwachten maar ik ben best positief en heb me geen moment verveeld. Colin Farrell zet een hele goede rol neer als badguy, Christophe Mintz Plasse aka McLovin (van die bijnaam gaat hij nooit meer afkomen :E) is zoals in bijna elke film ontzettend tof en opnieuw heel grappig en Anton Yelchin is een prima gecast voor de hoofdrol. En Imogen Poots is prima als de mooie babe.

Hetgeen waar ik me alleen een beetje aan gestoord heb waren de special effects die af en toe wat nep eruit zagen,het had qua geweld nog wel wat harder mogen zijn en het standaard hollywood happyeinde vond ik ook wat jammer maar voor de rest is dit gewoon echt een leuke doorsnee vampire flick die de oldschool regels (stakes,kruizen,daglicht, vampieren die alleen een bewoond huis mogen betreden als ze uitgenodigd worden etc) netjes volgt en die prima wegkijkt.

Acer

Avatar

Fright Night is een leuke doorsnee vampire movie, vind dat Colin Farrell hier uitstekend voor gecast is. Lekker arrogant gedrag vertoont hij als vampier, vooral wanneer hij even de moeder wilt aanspreken over het gedrag van haar zoon (Anton Yelchin) en de "wie niet horen wil, maar voelen moet" methode toepast. Geschikte special effects zijn er gebruikt en wist niet wat ik kon verwachten en gelukkig een meevaller, krijgt een 7/10 van me.