Scream 4

Scream 4 (2011)

New decade. New rules.

Reviews (1)

jaime91

Avatar

Scream is terug en hoe! Als je van de vorige scream films genoten hebt ga je dat nu vast en zeker weer doen,vond je de vorige niks dan heb je hier vast en zeker ook niets mee.

Om te beginnen is het leuk om zowel de oude als een gloednieuwe generatie te zien. Neve Campbell is verandert van een mooie meid in een mooie vrouw en David Arquette en Courteney Cox zijn ook weinig verandert. Ik zeg weinig omdat Cox door de jaren heen flink wat botox gebruikt heeft wat zonde is omdat zij ooit ook een prachtige vrouw was wat nu helaas wat minder is. Ook de nieuwe gezichten doen het stuk voor stuk goed. Vooral diegene die de killer speelt doet het echt zeeer goed!

De blik op andere (horror) films vind ik geniaal,de humor is geniaal en hij is ook nog eens ontzettend spannend. Ook is de twist over wie er dit keer achter het GhostFace masker schuilgaat weer net zo briljant als onvoorspelbaar. Wat ik ook briljant vond was de openingsscène. Die wist me ook totaal te verrassen.

Conclusie: Wat heb ik Scream gemist zeg. Ik ben een fan van de vorige reeks en ook deze film heeft me absoluut niet teleurgesteld,sterker nog hij is gewoon net zo goed als de eerste. Spannend,grappig,verrassend en af en toe wat bloederig,alles wat je zoekt in een Screamfilm! T+) What's your favorite scary movie??!!