Jack and Jill (2011)

She isn't subtle. She isn't shy. And, worst of all, SHE ISN'T LEAVING.

Reviews (1)

Magalaan

Avatar

De lage score maakte me wel nieuwsgierig. Dus heb ik er toch stukken van gekeken voornamelijk in de pauzes van een andere film. Adam Sandler toch al niet 's werelds grootste komiek besluit hier de ultieme uitdaging aan te gaan, namelijk meerdere rollen tegelijkertijd te spelen. Niet alleen dat, hij besluit ook nog een vrouw te spelen, zijn zus voorstellend. Sommige acteurs hebben hiermee groot succes geboekt, ik denk aan Eddy Murphy and Martin Lawrence, en misschien was het wel een droom van Adam Sandler om te bewijzen ze te kunnen evenaren.

Het resultaat kan ik alleen maar omschrijven als gênant. Wat het nog genanter maakt is dat hij zijn moment van glorie heeft willen delenn met acteurs als Al Pacino en zelfs heel kort Johnny Depp. Om een goed acteur als Al Pacino zo te zien worstelen maakt het nog meer tenenkrommend.

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ze hier niet op terugkijken met wroeging. In de laatste scene geeft Al Pacino de opdracht om alle kopieën van een filmopname van hem te vernietigen. Ik kan me zo voorstellen dat Al Pacino geeist heeft dat dit er nog even aan toegevoegd werd om duidelijk te maken dat hij bewust is hoe dramatisch deze film is.

Ik neem aan dat de heren contractueel gebonden waren want je wil toch echt niet dat zoiets het levenslicht ziet. Wat dat betreft is het komische genre ook wel het meest kwetsbare. Niets is gênanter dan dat je een grap maakt en niemand lacht. Als je dat 90 minuten lang doet, dan wil je toch liefst in een hoekje wegkruipen. Echt ik krijg gewoon medelijden.