Get Shorty

Get Shorty (1995)

Attitude Plays a Part.

Reviews (3)

Dash

Avatar

Ik kan jullie alvst vertellen dat Be Cool lang niet zo leuk is als Get Shorty... beetje aan de saaie kant, de film heeft een minder verhaal. Get Shorty is echt veel beter! Maar dat is een persoonlijke mening. Alhoewel, als je op imdb kijkt zie je ook dat Be cool slechts een 5.6 scoort en Get Shorty een 7.0 dus dat zegt wel wat. Wel leuk dat Uma Thurman en John Travolta weer in 1 film zitten hoor, maar het is niet zoals in Pulp Fiction, helaas, het is de regisseur niet gelukt.

juso

Avatar

De film is niet op alle momenten even interessant maar het zijn vooral de personages en enkele leuke situaties die het hem doen. Als je goed kijkt is het toch John Travolta die deze film draagt. De overtuiging die de man in zijn rol legt straalt van het scherm af. Het verhaal mist helaas richting, structuur en sommige scenes voelen onnodig aan. Desondanks een leuk filmpje die makkelijk wegkijkt ondanks de tekortkomingen.

Ooo ja...lennart, dan moet je mijn reacties niet lezen. Dan ga je maar een leuke stripboek lezen Smiley face
:B

sjemsjem

Avatar

:W
IJzersterk! Deze moet je een keer gezien hebben!

"Maybe I'll have Ramon en Caesar stple your tongue to your chin, what do you think?

"I think you speak English very well."

Deze film is een van mijn favoerieten. Ik heb hem op tape en als ik vanavond niet naar Acda en de Munnik ging, had ik hem zeker weten weer gekeken. Geen enkele acteur die een slechte rol neerzet, het verhaal is lekker luchtig, de personages zeer kleurrijk (Call fuckin' nine one one one!) en het script is geweldig. Dussuh...als je hem nog niet gezien hebt....:Y

[rating 4]