Dash Avatar

Dash

Laatste reviews

Collateral(2004)

"...Samen met "Heat" een van Michael Mann's beste films. Beide films hebben diezelfde urbane/nachtelijke L.A. sfeer die je in geen andere film zult..."

Heat(1995)

"...Michael Mann's beste film tot nu toe, hoewel Collateral wel in de buurt komt en qua atmosfeer ook wel lijkt op Heat, is Heat toch wel apart. De hele..."

Black Hawk Down(2001)

"...Voor alle fans van Actie/Oorlog zeker een must see. Wel erg Amerikaans natuurlijk, maar dat hoort erbij en je moet er van houden van dit soort films,..."

Heat(1995)

"...Dat deze film niet film van de dag is snap ik niet...Open Range beter dan deze.....ga toch weg!! Heb die niet eens gezien, maar kan me niet..."

Get Shorty(1995)

"...Ik kan jullie alvst vertellen dat Be Cool lang niet zo leuk is als Get Shorty... beetje aan de saaie kant, de film heeft een minder verhaal. Get..."

Laatste reacties

"...Nee he komt miss congenialty??! ik wordt gek als dat gebeurd, nu heb ik me al verheugd op deze film gvd!!..."
The Last Castle
"...Echt een dijk van een film! Cage acteert geweldig! Het begin is leuk en grappig, maar na een tijdje ben je in een zwaar drama verhaal beland en wordt de film een stuk grimmiger...tog is het een hele goede film omdat er goede scenes in zitten die emot......"
Leaving Las Vegas
"...Een echte klassieker volgens mij, ken em wel van naam maar nooit gezien.... nu mooie kans om te kijken!!..."
A Bronx Tale
"...Idd verani gebruik spoilers voortaan... trouwens de film is opzich wel aardig, maar tipt natuurlijk niet aan Backdraft uit de jaren 90!!! verder wel leuk voor op de maandagavond hoor mensen! kijkse..."
Ladder 49
"...Hahahaha brijante opmerking Eazy!!! die zit!!..."
Air Force One

laatste ratings

Dash heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Dash heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.