sjemsjem Avatar

sjemsjem

Laatste reviews

The Full Monty(1997)

"...Ik ben het ook over het algemeen eens met de rest. Met name het verhaal en de persoonlijkheden maken deze film ontzettend leuk en grappig om naar te..."

The Thomas Crown Affair(1999)

"...Ik heb deze film altijd heel erg leuk gevonden. Het ademt inderdaad een beetje dat 'classy' gevoel uit, maar los daarvan vind ik ook dat het kat en..."

Snatch.(2000)

"...Eigenlijk zijn LS & 2 SB en deze film vrij identiek. Beide focussen op ogenschijnlijk allerdaagse gebeurtenissen in de engelse onderwereld waarbij een..."

The Terminator(1984)

"...Van alle Terminator films vond ik deel 2 de beste. Het is een film die eigenlijk veel meer een totaalpakket vormt, verhaal is goed, dynamiek tussen..."

Bad Boys(1995)

"...Die poster is inderdaad wel treffend. Je kan het niet ontkennen. Toch wil het even opnemen voor deze film. Verhaallijn is inderdaad een beetje mager,..."

Laatste reacties

"...[quote=superbrigje]nou ik vond Ben Affleck in één film wel goed en dat is in Good Will Hunting samen met Matt Damon maar misschien is dat ook omdat zij samen het script geschreven hebben.[/quote] Ik vond Matt Damon goed in die film en ik vond de f......"
Paycheck
"...[quote=jozef]Niet direct. Dus? Ik moet 'm gaan kijken? Trailer zag er iig vermakelijk uit :)[/quote] Ik zou hem wel kijken hoor. Aparte maar toch zeer vermakelijke film. [rating 3.5]..."
Secretary
"...[quote=Bukkel]Lijkt me een saaie film. Beide acteurs hebben nooit iets bijzonders afgeleverd (alhoewel friends leuk blijft). Ik ben wel een screwballcomedy liefhebber, vooral als het over het huwelijk gaat (of een aanstaande).[/quote] Beetje tege......"
Fools Rush In
"...[quote=Daisy].wel goed dat ie bij der is gebeleve[/quote] Een spoiler was hier op zijn plek..."
How to Lose a Guy in 10 Days
"...Ik vond haar in Hackers wel leuk!..."
The Bone Collector

laatste ratings

sjemsjem heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

sjemsjem heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.