Tetro (2009)

Every Family Has a Secret

6,5 details

  • 127 Min
  • Mystery
  • Drama
  • Italië
  • Argentinië
  • Spanje
  • Verenigde Staten
127 Min Italië

De naïeve, 17-jarige Bennie komt aan in Buenos Aires, om hier zijn oudere broer te zoeken die hij in geen jaren heeft gezien. Hun familie emigreerde van Italië, naar Argentinië en dankzij het muzikale succes van hun vader Carlo van daaruit weer naar New York. Wanneer Bennie zijn broer, de melancholische dichter Tetro (Vincent Gallo) vindt, staat hij vreemd te kijken. Dit was niet wat hij had verwacht. Hij besluit bij Tetro en zijn vriendin Miranda te blijven, waar de jeugdherinneringen van de twee broers hun al snel beginnen te achtervolgen.

Regie
Francis Ford Coppola
Cast
Alden Ehrenreich, Maribel Verdú, Klaus Maria Brandauer, Carmen Maura, Francesca De Sapio, Vincent Gallo, Erica Rivas, Rodrigo De la Serna, Leticia Brédice, Silvia Pérez, Mike Amigorena, Adriana Mastrángelo, Sofía Castiglione.
Budget
$ 15.000.000
Opbrengst
$ 113.221
Release
11.06.2009

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

alle artikelen (5)

Tetro Nieuwsberichten

Werk van een meester [IFFR2010]

Werk van een meester [IFFR2010]

Arman Avsaroglu,

Tetro van Francis Ford Coppola is een grote stap voorwaarts ten opzichte van Youth Without Youth, maar nog wel ver verwijderd van zijn vroegere werk.

mode_comment 0

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Tetro

acties