Elephant White

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Zeer matige actiefilm waarin vooral heel slecht wordt geacteerd, ook door de beide hoofdrolspelers Hounsou en Bacon. Vooral het Britse accent van Bacon was storend en zelfs irritant, maar het lijkt wel of hij werd gedubd, zo slecht klonk het wel.
De actiescènes maken het enigszins de moeite waard om de film uit te kijken, want ook het scenario is niet veel waard.
Duidelijk een b-film, waarvan ik niet begrijp dat 2 klasacteurs als Djimon Hounsou en Kevin Bacon zich hier voor hebben geëngageerd.

Secret1994goesFilm

Avatar

Elephant White (2011)
Vind eigenlijk dat de hoofdrolspeler Djimon Hounsou meer met grotere sterren moet spelen. Zoals de mannetjes van Expandables. Het is een man die goed is in actiescenes en er zeker niet voor achteruitgaat om een traantje weg te pinken.

Deze film gaat over een huurmoordenaar die de dood van een zakenman z'n dochter moet wreken bij de mensenhandel in Thailand... Ik ga redelijk kort zijn over de film.
De film gaat me iets te makkelijk en snel vooruit. Hij schiet en vecht zich erdoor zonder maar één keer geraakt te worden... In het midden een kleine twist die uiteindelijk toch niks veranderd in het plot. EN op het einde een twist die mooi gekozen is... maar toch niet in het filmpje past naar mijn mening...
De man lijkt te moorden om de meisje in de mensenhandel te redden... maar toch werkt ie voor de zakenman...
Moest het iets persoonlijker zijn geweest en minder onderling gevecht tussen maffias geweest zijn vond ik hem een stuk beter.
Kevin Bacon was ook een leuke toevoeging aan de cast.
7/10