Secret1994goesFilm Avatar

Secret1994goesFilm

"Mr. White? We need to talk."

Laatste reviews

Spectre(2015)

"...De film begint al onmiddellijk sterk. Een lang shot laat ons de festiviteiten zien in Mexico en laat ons de heer Bond, James Bond volgen naar z'n..."

Crimson Peak(2015)

"...Eens een leuke film, maar vond hem uiteindelijk niet al te spannend of griezelig. Ook het verhaal zag je beetje van ver aankomen. Toch heb ik genoten..."

Terminator Genisys(2015)

"...De film start waar iedereen altijd al het gissen naar had: de toekomst. Een grootse veldslag tussen machine en mens volgt en we zien hoe de..."

Kingsman: The Secret Service(2014)

"...Heel het verhaal loopt lekker door en verveelt geen minuut. Ofcourse word er voldoende tijd besteed aan de introductie van de verschillende,..."

That Awkward Moment(2014)

"...Verrassende leuke film! Je word geintroduceerd in het leven van 3 boezemvrienden en de sfeer tussen de acteurs is perfect, (voor sommigen kan het..."

Laatste reacties

"...[quote=Glennekeeeee]In Skyfall werd Bond niet op non-actief gezet. Integendeel, hij werd dood gewaand en als hij terug kwam heeft M (Judi Dench) ondanks een onvoldoende zijn 00-status teruggegeven. En het einde dat je in je spoiler benoemt was to......"
Spectre
"...Vind hem ook één van de beste Terminators! Dacht eerst dat de kleine John Connor irritant kon zijn voor de film, maar toch niet! Ook is dit waarschijnlijk één van de beste rollen van Arnold! Zeer hard van genoten!..."
Terminator 2
"...[quote=Banned][spoiler] SPOILERS![/spoiler] [/quote] SPOILERS!..."
W. - Witse de film
"...Had toch meer verwacht... Zeker omdat hij het maar opneemt tegen een politiekorps omwille van een misverstand... Had gedacht dat de 'legendarische' Rambo the good guy was die terroristen of andere slechte mensen afmaakte......"
First Blood
"...[quote=Glennekeeeee]Lethal Weapon? Mad Max?[/quote] Nope :P nie gezien :P Ben maar FilmActief sinds 2009 ofzo :P..."
Edge of Darkness

laatste ratings

watchlist

Secret1994goesFilm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.