Secret1994goesFilm Avatar

Secret1994goesFilm

"Mr. White? We need to talk."

Laatste reviews

Spectre(2015)

"...De film begint al onmiddellijk sterk. Een lang shot laat ons de festiviteiten zien in Mexico en laat ons de heer Bond, James Bond volgen naar z'n..."

Crimson Peak(2015)

"...Eens een leuke film, maar vond hem uiteindelijk niet al te spannend of griezelig. Ook het verhaal zag je beetje van ver aankomen. Toch heb ik genoten..."

Terminator Genisys(2015)

"...De film start waar iedereen altijd al het gissen naar had: de toekomst. Een grootse veldslag tussen machine en mens volgt en we zien hoe de..."

Kingsman: The Secret Service(2014)

"...Heel het verhaal loopt lekker door en verveelt geen minuut. Ofcourse word er voldoende tijd besteed aan de introductie van de verschillende,..."

That Awkward Moment(2014)

"...Verrassende leuke film! Je word geintroduceerd in het leven van 3 boezemvrienden en de sfeer tussen de acteurs is perfect, (voor sommigen kan het..."

Laatste reacties

"...T'is gewoon een gerucht om olie op het vuur te gooien. Zou wel echt een mes in de rug zijn van Depp mocht zoiets gebeuren......"
Geruchten: Amber Heard wil 'Pirates of the Caribbean' en 'Alien'-film met jonge Ripley
"...Wat ik me toch blijf afvragen hoe een Cheetah een uitdaging kan zijn voor de 'goddelijke' (?) kracht van Wonderwoman? Fysiek toch écht niet?..."
Cheetah in actie in pakkende beelden 'Wonder Woman 1984'
"...Da's gevaarlijk hoor Filmtotaal... Mijn favorietste film aller tijden proberen afkraken... ;) Kan goed zijn dat dit een fout kan zijn in de échte wereld. Maar vind het nog steeds zeer mooi in beeld gebracht zoals het nu is...."
Fun Fact: De pokerscène in 'Casino Royale' klopt van geen kanten
"...Hehe, gemiste kans voor Taylor. Kon ie misschien terug doorbreken in de filmwereld. Heb de film uit 2005 destijds niet onmiddelijk gezien, maar weet niet of dit nu een reeks is die we willen overgeven aan onze kids...."
Foto's bekende superhelden uit Netflix-superheldenfilm

laatste ratings

watchlist

Secret1994goesFilm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.