Secret1994goesFilm Avatar

Secret1994goesFilm

"Mr. White? We need to talk."

Laatste reviews

Spectre(2015)

"...De film begint al onmiddellijk sterk. Een lang shot laat ons de festiviteiten zien in Mexico en laat ons de heer Bond, James Bond volgen naar z'n..."

Crimson Peak(2015)

"...Eens een leuke film, maar vond hem uiteindelijk niet al te spannend of griezelig. Ook het verhaal zag je beetje van ver aankomen. Toch heb ik genoten..."

Terminator Genisys(2015)

"...De film start waar iedereen altijd al het gissen naar had: de toekomst. Een grootse veldslag tussen machine en mens volgt en we zien hoe de..."

Kingsman: The Secret Service(2014)

"...Heel het verhaal loopt lekker door en verveelt geen minuut. Ofcourse word er voldoende tijd besteed aan de introductie van de verschillende,..."

That Awkward Moment(2014)

"...Verrassende leuke film! Je word geintroduceerd in het leven van 3 boezemvrienden en de sfeer tussen de acteurs is perfect, (voor sommigen kan het..."

Laatste reacties

"...Had minder vertrouwen bij het zien van vorige trailers, maar deze brengt de sfeer weer helemaal terug !..."
Geinige laatste trailer 'Deadpool 2'!
"...Hij past eerlijk gezegd wel als een batman, maar ik begrijp het als hij na opgenoemde films wel even genoeg heeft v h superhelden-genre......"
Josh Brolin erg blij dat hij Batman niet speelt in DC-filmuniversum
"...Jammer dat het plots zo 'bergaf' gaat bij dat X-men universum. First Class was een leuke start. Days of Futures Pas was ook wel leuk. Apocalypse ietsje minder, teleurgesteld in villain. Hoop dat ze er toch nog iets van kunnen maken en ze ooit missch......"
'X-Men: Dark Phoenix' lijkt X-Men franchise af te ronden
"...Was leuker geweest mochten er écht bekende mensen aantreden op het event. Zo van die typsiche Comic-con helden. Leek me een beetje overdreven, maar bij die laatste scene moest ik toch even lachen...."
Roofoverval van comiccon in trailer maffe komedie 'Supercon'
"...Ben me er niet van bewust dat de release eigenlijk dichter en dichter komt. Voor we het weten mogen we weer wachten op het vervolg. (want ik heb een zeer naar voorgevoel dat Avengers 4 toch back to back zal zijn met Avengers 3 waardoor we een open ei......"
'Avengers: Infinity War' naar monsterscore!

laatste ratings

watchlist

Secret1994goesFilm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.