Secret1994goesFilm Avatar

Secret1994goesFilm

"Mr. White? We need to talk."

Laatste reviews

Spectre(2015)

"...De film begint al onmiddellijk sterk. Een lang shot laat ons de festiviteiten zien in Mexico en laat ons de heer Bond, James Bond volgen naar z'n..."

Crimson Peak(2015)

"...Eens een leuke film, maar vond hem uiteindelijk niet al te spannend of griezelig. Ook het verhaal zag je beetje van ver aankomen. Toch heb ik genoten..."

Terminator Genisys(2015)

"...De film start waar iedereen altijd al het gissen naar had: de toekomst. Een grootse veldslag tussen machine en mens volgt en we zien hoe de..."

Kingsman: The Secret Service(2014)

"...Heel het verhaal loopt lekker door en verveelt geen minuut. Ofcourse word er voldoende tijd besteed aan de introductie van de verschillende,..."

That Awkward Moment(2014)

"...Verrassende leuke film! Je word geintroduceerd in het leven van 3 boezemvrienden en de sfeer tussen de acteurs is perfect, (voor sommigen kan het..."

Laatste reacties

"...God, hoelang zijn ze daar ook alweer mee bezig? (even gekeken) Blijkbaar al sinds 2016 bekend dat ze Cruella ging spelen...."
Eerste poster Disney's 'Cruella' met Emma Stone
"...Sowieso gewoon kort cameo in het begin, denk ik... . Al lachend zal blijken dat Starlord en Thor écht niet kunnen samenwerken en dat Thor het dan maar aftrapt om zijn eigen groepje op te richten dat véél beter is dan Guardians of the Galaxy. ;) ..."
Zitten de Guardians of the Galaxy wel zoveel in 'Thor: Love and Thunder' als je zou hopen?
"...Echt??? (sarcastisch) Ik vind het niet werken in deze reeks: Tegen de voorlaatste delen plots een gigantische (waarschijnlijk bovennatuurlijke) slechterik voorschotelen om de reeks episch af te sluiten...."
Fantheorie: Hoe 'Fast & Furious 9' een terugkeer van Dwayne Johnsons Hobbs mogelijk kan maken
"...Ik zie inderdaad de Netflix film niet onmiddelijk 25 delen meegaan. Maar ach... wie had van 007 gedacht dat ie 50 jaar later nog steeds films ging krijgen?..."
'Extraction' moet Netflix-franchise worden vergelijkbaar met James Bond
"...Kan ik begrijpen dat Drake en Parker op verschillende manieren lopen en stappen. Ben benieuwd naar de 1e trailer van Uncharted!..."
Problemen op set 'Spider-Man 3': Tom Holland ineens "té mannelijk"

laatste ratings

watchlist

Secret1994goesFilm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.