Secret1994goesFilm Avatar

Secret1994goesFilm

"Mr. White? We need to talk."

Laatste reviews

Spectre(2015)

"...De film begint al onmiddellijk sterk. Een lang shot laat ons de festiviteiten zien in Mexico en laat ons de heer Bond, James Bond volgen naar z'n..."

Crimson Peak(2015)

"...Eens een leuke film, maar vond hem uiteindelijk niet al te spannend of griezelig. Ook het verhaal zag je beetje van ver aankomen. Toch heb ik genoten..."

Terminator Genisys(2015)

"...De film start waar iedereen altijd al het gissen naar had: de toekomst. Een grootse veldslag tussen machine en mens volgt en we zien hoe de..."

Kingsman: The Secret Service(2014)

"...Heel het verhaal loopt lekker door en verveelt geen minuut. Ofcourse word er voldoende tijd besteed aan de introductie van de verschillende,..."

That Awkward Moment(2014)

"...Verrassende leuke film! Je word geintroduceerd in het leven van 3 boezemvrienden en de sfeer tussen de acteurs is perfect, (voor sommigen kan het..."

Laatste reacties

"...Zoals hierboven reeds wordt gezegd. Mark Wahlberg is gewoon Mark Wahlberg. Hij heeft niks van gelijkenis met het game-karakter... zonde...."
Foto's 'Uncharted' met Tom Holland en Mark Wahlberg
"...Toch jammer dat Ben Affleck inderdaad zo kort Batman leek. Had hem graag een Batman solo-film zien dragen. Maar heb ook veel vertrouwen in Pattinson...."
Waarom de Batman van Ben Affleck dood zal gaan in 'The Flash'
"...Vind Kang wel een zéér grote schurk om over Antman te zetten. Vind Kang meer een schurk om tegenover de Avengers te zetten. (of wat er nog overschiet van de Avengers...) ;) ..."
Marvel vindt Kang the Conqueror voor MCU: Phase 4!
"...Zelf ook genoten van de Uncharted reeks. Maar betwijfel of ze het even goed kunnen doen als de games...."
'Uncharted' is alles wat je maar kan willen
"...Hmmm... Rodriguez zegt dit sowieso om meer aandacht naar de film toe te trekken. Zoiets 'geheim' zou ze niet mogen verklappen van de studios. En mochten ze in Fast & Furious 9 al naar de ruimte gaan, hadden ze dit sowieso al in de trailer geplaatst a......"
Officieel: 'Fast & Furious 9' gaat echt de ruimte in!

laatste ratings

watchlist

Secret1994goesFilm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.