R.I.P.D. (2013)

Defending our world one soul at a time

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Het zoveelste stripverhaal dat in een film wordt gegoten, maar het is zeker gene slechte film geworden.
Het verhaal is simpel, niet hoogstaand, maar wel leuk, de vertolkingen zijn ook prima, met een gastrolletje voor Robert Knepper (T. Bag uit Prison Break).
Maar het zijn vooral de visuele effecten in deze film die prachtig zijn en het zeer de moeite maken de prent eens te bekijken.
Leuk dus en warm aanbevolen film waarbij je niet de veel moet nadenken over ingewikkelde plots en dergelijke.

Glennekeeeee

Avatar

Leuke hersenloze sci-fi blockbuster. Het is idd een MIB-kloon maar als ze dit verhaal (aangepast aan de personages uiteraard) in MIB4 gebruikt hadden had dat best een goede sequel opgeleverd. de effects zijn goed, de film gaat aan volle vaart vooruit, de actie is over the top maar dat mag. Jeff Bridges die een heerlijke parodie speelt op zijn Western-personages en Bacon en Reynolds die solide acteren (heb hen wel al beter gezien). Het verhaal is best ok, geen oscarwaardig maar alles vloeit wel degelijk in elkaar. de komische oneliners konden wel beter maar al bij al een ondergewaardeerde film die in tegenstelling tot andere blockbusters te weinig ophaalde voor wat de kwaliteit was.

Nu, had deze film voor MIB uitgekomen zou de reactie volgens mij veel positiever geweest zijn. Nu lijkt het soms wel echt dat MIB grotendeels uit de RIPD-comics heeft gezocht voor hun verhalen