Movie 43

Movie 43 (2013)

The biggest cast ever assembled for the most outrageous comedy ever made.

Reviews (3)

Olrik

Avatar

Het komt bijna nooit voor dat een film zo slecht is dat ik hem een 1 als cijfer geef, maar Movie 43 verdient het gewoon om een 1 te krijgen!
Er spelen zo'n hoop goede acteurs en actrices in deze film met een hoop potentie en talent, maar waarom hebben die in hemelsnaam meegedaan aan het maken van deze flut film?
Gewoon alles is slecht aan deze film!!!!
Het verhaal bestaande uit meerdere korte delen zijn uitermate slecht verzonnen en draaien continu om poep, pies en sex...
Laat je absoluut niet verlijden door de fantastische cast zo als ik een beetje deed en sla Movie 43 maar lekker over!

1,0 / 10

GiLuX

Avatar

Wat de fuk was dit???

this movie is a joke.. and the joke is on the producers...

mijn god.. wat ging er door die mensen heen toen ze dit gedrocht bedachten... hoe stoned kan je zijn..

en dan durven ze dit ook nog eens te presenteren als de meest outrageous comedy ever made?

in het begin werd er nog wel gelachen in de zaal aangezien iedereen in het soort melig stemming was zoals je dat vaak hebt als je naar een komedie gaat.

gaande weg werd het stiller in de zaal en zag je mensen beginnen te geeuwen.. dit ging over in kuchen en na pakweg een uur begonnen mensen hun jas aan te trekken en de zaal te verlaten..

inhoudelijk is de film op een paar momenten na gewoon NIET grappig maar meelijwekkend... ondanks de grote verzameling bekende acteurs.

de humor is van het soort poep en plas grappen en grollen maar dan zo over de top dat zelfs een beginnende puber met vier joints op het niet eens grappig vindt.

de volledig onsamenhangende sketches doen denken aan slechte frans bauer grappen die iemand in de kroeg zou vertellen na een paar biertjes teveel.

als de grap kort en krachtig zou worden verteld zou wellicht nog een glimlach aan iemand kunnen ontfutselen maar wat hier gebeurd is dat ook nog eens de opbouw naar de op zijn hoogst zeer matige te noemen punchline zo opgerekt wordt dat er niets van over blijft.

ik kan de hele film hier in een paar zinnen beschrijven, het is zo slecht dat het niet eens spoilers meer te noemen zijn...


ja.. stel.. wat als iemand zijn adams appel een balzak was.. hahaha.. en dan wat als niemand dat opviel behalve 1 persoon.. nou haha.. wat een grap...
haha... ballen zijn grappig... wtf??

wat als een vrouw het geil zou vinden dat haar vriend op haar poept...
ja haha.. dat is grappig... en dan gaat de vriend heel veel mexicaans eten en laxeer middel nemen.. en dan moet hij heel nodig poepen en dan zit alles onder de poep..
haha.. poep is lachen man... wtf??

wat als een meisje opeens ongesteld wordt en dan iedereen zegt dat dat heel vies is!
haha.. vrouwen die ongesteld zijn zijn enorm grappig.. wtf??

wat als je op internet zit te rukken op een vrouw en dan blijkt het later je moeder te zijn..
haha... onbedoeld rukken op je moeder is echt lachen man... wtf?

of eh.. stel dat je je kind niet naar school doet maar thuis les geeft maar we doen net alsof hij wel op school zit.. dan binden we hem vast aan een paal als een eerste jaars bij een studenten vereniging en smeren hem onder de poep en laten hem zeggen dat hij graag mannen pijpt...
haha.. studenten die onder de poep zitten en graag andere mannen pijpen zijn echt hilarisch... wtf?

en dan de enige sketch die net met de hakken over sloot was... de kabouter met de pot goud..
nou vooruit.. die ging nog... al was het misschien omdat het de enige sketch zonder poep, scrotums of tampons was..

en dan het soort van volledig bizarre sketch_aan_elkaar_lijm verhaallijntje waar een puber op internet op een button klikt en de wereld vergaat en dan later vindt hij de laptop terug in de puinhopen en zegt de computer: "einde van wereld ongedaan maken yes/no"

en dan klikt hij op 'yes' en dan zegt de laptop: "geintje dat kan niet"

nou dat was pas echt een hele goeie grap.. wtf?!

ik wil mijn geld terug...

larsje66

Avatar

Deze film afgelopen zondag in de bios gezien: erg, erg knap dat ze zo'n leuke trailer konden maken, want de film is écht waardeloos! Echt gewoon totaal niet grappig. Het verhaal slaat helemaal nergens op, maar buiten dat zijn de grappen niet om te lachen! Ze draven ze veel te ver door, als elke grap 1 minuut duurde was het nog een béétje lachen geweest. Halverwege de film gingen er al 6 mensen weg in de zaal en een kwartier later nog 4! Wij toch maar met moeite uitgezeten.. totaal geen aanrader, echt, maar dan ook echt niet!