I Spit on Your Grave

I Spit on Your Grave (2010)

It's Date Night

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Naar aanleiding van het verschijnen van een tweede film uit deze serie, deze nogmaals bekeken.
Ik blijf geheel bij mijn eerdere commentaar, lekker bloederig geheel.
Vond hem zelfs nog wat beter bij deze tweede kijkbeurt Smiley face

Commentaar 2011:
Deze film wordt als horrorfilm aanzien, maar daar ben ik het niet mee eens.
Het is wel een goede slasher-movie, met een goed, zij het niet origineel, verhaal.
Het heeft me wel kunnen boeien, en ook de lengte van de film, meer dan 100 minuten en ongewoon voor dit soort filmen, was geen hinderpaal.

jaime91

Avatar

Onwijs brute slasherhorrorfilm. Verhaal is inderdaad niet heel erg orgineel al gebeuren hier wel dingen in die ik in nog geen andere horrorfilm gezien heb. De film is qua gore te vergelijken met Saw al vind ik deze nog een gratie erger vooral vanwege de ontzettend lange en wrede verkrachtingscene. Nu ik hem toch vergelijk met Saw ik vind deze persoonlijk beter dan die hele reeks bij elkaar,omdat hier de gore in dienst staat voor het verhaal en dit ontbreekt bij Saw nogal.

Hoe dan ook,ik vind hem onwijs goed en ook echt een aanrader. Wees gewaarschuwd hij is onwijs grof,hard,gruwelijk en smerig maar ik vind dat een revenge/horror/slasherfilm zoals dit dat gewoon hoort te zijn.Ik vind overigens ook dat hoofdrolspeelster Sarah Butler onwijs goed gecast is ze is namelijk ontzettend mooi maar maakt in het 2de gedeelte van de film een totale verandering door waardoor ze verandert in een keiharde badass tante en ineens niet meer zo mooi is. En dit speelt ze echt ontzettend goed! Ik begon zelfs medelijden met die smeerlappen te krijgen haha.

Ik ben onder de indruk kan niet anders zeggen. Prima wraakfilm.