The Last Exorcism (2010)

Believe In Him.

Reviews (2)

TomBroers

Avatar

The Last exorcism is een exorcism film gemaakt in documentaire stijl, dat vind ik dan al gelijk erg leuk. De trailer zag er verdomd goed uit, dus snel kijken die film.

Dit is misschien we de exorcism film die het snelste tempo heeft van allemaal, veel actie en enge stukken, afgewisseld met goede schrikmomenten zorgen ervoor dat je je geen moment zult vervelen als je deze film kijkt. Acteerprestaties zijn ook niet slecht en het verhaal is ok. Alleen het vreemde einde was misschien iets overdreven en raar.

Al met al een erg sterke exorcism film, waar de manier van filmen erg fijn is. Helaas is er ook een tweede deel uitgekomen, maar dat is tipt op geen enkel punt aan deze film, sterker nog dat deel is een grote ramp.

8/10

Tarkus

Avatar

Het eerste deel van de film valt me zeer tegen, saai en slaapverwekkend. Gelukkig dat de tweede helft wat beter wordt anders was ik daadwerkelijk in slaap gevallen.
Maar de film in zijn geheel is geen aanrader, als je echt niet bent geïnteresseerd in dit soort filmen, over exorcisme, dan kan je deze beter in de rekken laten liggen.
Ik heb al veel betere filmen gezien in dit genre dan deze.