Journey 2: The Mysterious Island (2012)

Believe the Impossible. Discover the Incredible.

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Leuke familiefilm! nog iets meer kindergericht dan deel 1 maar de mooie omgeving maakt veel goed vind ik. Cain speelt een rol die ik nog niet vaak heb gezien en dat was een positieve verrassing. The Rock deed zijn ding maar had iets te weinig grappige oneliners om echt te overtuigen. Hutcherson zie ik toch liever als teruggetrokken gastje zoals in Hunger Games. Sommige effecten(zoals het vliegen op de bij en het zwemmen) konden wel beter met het budget dat ze hadden maar kom.. voor de kleine mannen is dat zelfs iets wat ze niet eens zien.

een 8/10 als ik het bekijk als familiefilm (is men score op FT)
een 6,5/10 als ik het bekijk op het voor mij vermakelijke eerste deel

Tarkus

Avatar

Leuke film, met wel heem prachtige beelden (al is het ook hier weer heel duidelijk dat hij speciaal is gemaakt voor 3D).
Het verhaal is simpel maar goed, niet te veel bij nadenken en alles over je heen laten komen, zo beleef je er nog het meeste plezier aan.
De film is net als de eerste ('Journey To The Centre Of The Earth') gebaseerd op een boek van Jules Verne, maar ik vond de eerste verfilming toch beter, hier is de verrassing er een beetje af.

Banned

Avatar

Wil crappy visuele effecten zien ? Heb je geen gevoel voor humor? Ben je je leven beu ? Wil je High School Musical chick Vanessa Hudges in slow motion van een reuzen bij zien vallen? Wil je The Rock z'n borst spieren zien dansen (ik weet het, WTF???)? Wil je The Rock horen zingen? Hou je van makkelijke raadsels en puzzels ? En hoor je graag nageaapte Jurassic Park muziek ? ...

Dan heb je aan Journey 2 de perfecte film vast! Als er ook maar één ding is wat niet bij jou van toepassing is, vertrappel dan deze rommel, schijt erop, leg het vervolgens naast een atoombom en knallen maar!