Vampires Suck (2010)

Some sagas just won't die.

Hersenloze film van hersenloze makers. Bezint eer ge je laat uitzuigen.
play

2,7 details

  • 82 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
82 Min Verenigde Staten

Parodie waarin vampierfilms, en de Twilight-reeks in het bijzonder, op de hak worden genomen. De jonge Becca (Jenn Proske) komt tussen twee jongens, die totaal gek op haar zijn, te zitten. Er volgt een hoop ellende voor de Becca als de twee jongens alles doen om haar te veroveren. Haar vrienden hebben ondertussen ook hun problemen op het gebied van de romantiek. Alles lijkt te worden besloten tijdens het grote eindbal van haar school.

Regie
Jason Friedberg
Aaron Seltzer
Cast
Ken Jeong, Matt Lanter, Arielle Kebbel, Diedrich Bader, Dave Foley, Jenn Proske, Crista Flanagan, Zane Holtz, Nick Eversman, Chris Riggi, David DeLuise, Emily Brobst, Charlie Weber, B.J. Britt, Mike Mayhall, Rett Terrell, Jeff Witzke, Anneliese van der Pol, Stephanie Fischer, Bradley Dodds, Kelsey Ford, Michael Hanson.
Budget
$ 20.000.000
Opbrengst
$ 80.544.470
Release
18.08.2010
Release NL
26.08.2010
Release DVD
08.02.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Jason Friedberg, Aaron Seltzer | Cast: Jenn Proske (Becca Crane), Matt Lanter (Edward Sullen), Diedrich Bader (Frank Crane), Christopher N. Riggi (Jacob White), Ken Jeong (Daro), e.a. | Speelduur: 84 minuten | Jaar: 2010

Eigenlijk zou ik niet moeten klagen. Na Date Movie, Epic Movie, Disaster Movie en Meet the Spartans weten we precies wat we van het regieduo Friedberg en Seltzer kunnen verwachten. Veel flauwe en simpele grappen, verpakt in een actueel filmgenre. Toch ga ik klagen, want vond ik recentelijk The Twilight Saga: Eclipse nog één van de slechtste bioscoopfilms van het jaar, na het zien van Vampires Suck vind ik die film met terugwerkende kracht opeens een stuk beter. Het zal toch niet zo zijn dat Vampires Suck mijn filmsmaak zo heeft vergald dat ik nu opeens alles goed ga vinden? Vampires Suck daargelaten natuurlijk.

Vampires Suck volgt grofweg het verhaal van de eerste twee delen van de Twilight-films. Als haar moeder het te druk heeft met haar affaire met Tiger Woods, moet Becca bij haar vader gaan wonen. Daar aangekomen merkt ze direct dat het hele dorp in de ban is van vampiers. Op school leert ze Edward Sullen kennen, voor wie ze direct als een blok valt. Al snel blijkt Edward echter ook een vampier, wat hun opbloeiende relatie er niet makkelijker op maakt.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Vampires Suck Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Banned

"...Het probleem is dat je twilight moet gezien hebben om deze ergens grappig te vinden. De meeste van d......"

PowPow

"...Leuke parodie film! :)..."

Acer

"...Simpel, probeerde toch echt deze film een kans te geven. Maar voor mij, was het een misser. Wellicht......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Vampires Suck

acties