The Woman in Black

The Woman in Black (2012)

What did they see?

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Tarkus "Niet echt een goede film dit, een verwarrend verhaal en een zeer duister opgenomen film, 90 % speelt zich af in een duisternis zodanig dat je amper nog wat van de actie, als die er al is, kan zien.
Ik ga niet zeggen dat de vertolkingen slecht waren, maar Daniel Radcliffe (Harry Potter) zal toch betere producties moeten gaan zoeken of hij zou wel eens snel vergeten kunnen worden."


De film is helemaal niet te donker opgenomen Tarkus... Jij hebt waarschijnlijk de film bekeken op de blu-ray uitgegave in de benelux van de poep-maatschappij "DFW". Die blu-ray transfer is veels te donker. Normaal is de film veel lichter... En het verhaal wat is daar nu verwarrend aan ??,

Tarkus

Avatar

Niet echt een goede film dit, een verwarrend verhaal en een zeer duister opgenomen film, 90 % speelt zich af in een duisternis zodanig dat je amper nog wat van de actie, als die er al is, kan zien.
Ik ga niet zeggen dat de vertolkingen slecht waren, maar Daniel Radcliffe (Harry Potter) zal toch betere producties moeten gaan zoeken of hij zou wel eens snel vergeten kunnen worden.

BlueFrogFTW

Avatar

Op eerste gezicht leek de trailer heel eng en leek het een leuke film maar het is een ''ZEER MATIGE FILM''
-Zeer Matige Film
-Rating (5)