Gnomeo & Juliet

Gnomeo & Juliet (2011)

An epic tale on a tiny scale.

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Ik had er al niet veel van verwacht maar het was nog saaier dan ik had durven vermoeden. Elke mop faalt, bijpersonages zijn interessanter en vanaf het eerste shot weet je al hoe het afloopt. De dwaze en niet passende muziek van Elton John maakte het alleen maar erger. En hoeveel scenario schrijvers hebben hieraan meegewerkt? Geen wonder dat het verhaal nergens naartoe gaat.

Acer

Avatar

Dit is leuk, lekker relaxed, grappig en schattig ! Gewoon gaan kijken, verhaal is een beetje eenvoudig. Maar de film heeft me simpelweg verrast, had minder verwacht. Na afloop een vrolijk gevoel eraan overgehouden. Goede aanrader en alles is herkenbaar. Een dikke 8 voor het goede vermaak.

mhulsie

Avatar

Ik ben vanmiddag naar deze film geweest en vind dit een aanrader voor ieder die een middagje wil lachen! Ik vind dit een grappige film omdat in de meest dramatische situaties in het verhaal wat te lachen valt. Ik vind dit niet een uitzonderlijk goede film aangezien het verhaal niet super sterk is maar het is een leuk avondje vermaak om eens lekker te ontspannen Smiley face