Wolf

Wolf (2010)

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Deze film is eigenlijk een korte vertoning van de serie Wolven (die pas eind 2012 op TV verschenen is) Je ziet in de film te veel plotgaten. Op zich is de film niet slecht maar hij wil het te groots aanpakken en slaagt daar totaal niet in. De serie is trouwens een stuk beter, complexer,... Maar ik kan bovenstaande reactie wel bevestigen. Ondanks de topcast heeft zowel de film als serie te kampen met iets mindere acteerprestaties. De serie maakt door het leuke verhaal nog véél goed. De film had te weinig tijd om het scenario sterk te maken.

Tarkus

Avatar

Deze film stond op mijn verlanglijst en ik had hem al lang kunnen kopen ware het niet dat ik de blu-ray te duur vond. 30 € voor een film van 80 minuten (want langer duurt hij niet) was me een beetje van het goede te veel.
En trouwens een goede film is het dan ook niet, eerder een veredelde pilot van een reeks die maar niet op TV wil komen.
Ondanks de goede Belgische cast wordt er houterig in geacteerd, alle acteurs en actrices doen het hier ver onder hun waarde.
Ben blij dat ik de prent heb kunnen bekijken door hem te lenen uit de bib, maar ben nog blijer dat ik hem niet heb aangekocht, want dat had een spijtige aankoop geweest.