Reviews (1)

Tarkus

Avatar

Dat deze film een drama is, is duidelijk, en wat ook duidelijk is, is dat het leven van Marilyn Monroe in zijn geheel ook een drama was.
Er wordt hier getoond dat ze het leven eigenlijk niet aankon, ze was verslaafd aan pillen en drank, maar soms had ze een opflakkering en kwam haar talent boven.
Dat ze haar heil zocht bij mensen als Colin in deze film waren wellicht de schare momenten in haar leven dat ze een beetje gelukkig kon zijn.
De film toont dus een moment uit Monroe's leven, maar die ene week staat representatief voor hoe haar ganse leven moet zijn geweest.
Michelle Williams zet een indrukwekkende rol neer als Monroe (ze zingt de enkele liedjes die in de film komen ook zelf), de gelijkenis is treffend.
Eddie Redmayne is ook hier weer heel goed, net zoals hij dat was in 'Pillars Of The Earth' waar ik voor het eerst kennis maakte met hem, een acteur om in de gaten te houden.
De film kan misschien voor sommigen wat saai overkomen, maar het leven van Monroe was blijkbaar geen lachertje, en daar kan men nu eenmaal niets aan wijzigen.