Big Trouble in Little China

Big Trouble in Little China (1986)

Adventure doesn't come any bigger!

Reviews (2)

Shifty777

Avatar

Een cult-klassieker die vaak verkeerd begrepen wordt. Mensen die klagen over de dialogen en het acteerwerk begrijpen niet dat dit een bewuste keuze is geweest. Natuurlijk hou je ervan of niet, maar de film wordt vaak begrepen.

Ooit zag ik deze uiteraard als kind, kon hem me echter niet meer goed genoeg herinneren toen ik hem een aantal jaar geleden opnieuw keek als (inmiddels) groot liefhebber van Carpenter. Films als Halloween en The Thing gingen er bij mij meteen weer in. Voor Escape from New York en deze had ik een tweede kijkbeurt nodig om ze volledig op waarde te schatten. Naar mijn mening is dit een geweldige en unieke film, die ik steeds vaker kijk en altijd nog een week lang goede zin van heb.

Spider-fan

Avatar

Eén van Carpenters aller besten. De dvd special edition is ook de moeite waard. Vooral het audiocommentaar van Carpenter en Russell is leuk.

Ik ben benieuwd wat nou Carpenters volgende film wordt en of ie nog op zijn oude niveau weet terug te komen. Ik vond zijn Masters of Horror bijdragen leuk, vooral de eerste. Maar het vooruitzicht ooit weer eens in de bioscoop te zitten voor de nieuwe Carpenter... :Y