Shifty777 Avatar

Shifty777

Laatste reviews

War for the Planet of the Apes(2017)

"...Het derde deel van de trilogie weet de stijgende lijn door te zetten en erg te imponeren...."

Baby Driver(2017)

"...Een originele zomerfilm van Edgar Wright, die ondanks zijn kritisch succes wat steekjes laat vallen...."

Star Wars: Rogue One(2016)

"...Eerste degelijke prequel voor Star Wars, die echter door het prequel-syndroom niet zijn volledige potentie kan halen...."

Suicide Squad(2016)

"...Incoherente film die echter genoeg plezier uitstraalt om er zelf plezier aan te beleven...."

Batman: The Killing Joke(2016)

"...Als groot liefhebber van de Animated Series en de Arkham Games (en Batman in het algemeen), keek ik erg uit naar deze film. Mijn verwachtingen lagen,..."

Laatste reacties

"...Ik ben het met je eens 23VDV23. The Last Jedi was zeker niet perfect, maar ik vond hem wel erg verrassend en vermakelijk. Die film gaf mij juist het gevoel dat ik graag een originele trilogie van Johnson zou willen zien, dus dit bericht stemt mij hoo......"
Dus toch: Rian Johnson maakt nieuwe 'Star Wars'-trilogie
"...Een donkere acteur ziet nogal vreemd uit in een donker pak en dat bedoel ik op geen enkele wijze racistisch. Maar ik vind dat ook niet voor een donkere acteur gekozen moet worden simpelweg om eens een donkere acteur voor de rol te gebruiken. Je gaat......"
Nieuwe Batman: Chriss Pratt, Scott Adkins of Robert Pattinson?
"...@Frietgezicht: de roep van mensen hier in de comments en in die van de originele poll bedoel ik dan. Eerlijk gezegd dat ik dat buiten onze landsgrenzen niemand om Huisman zal roepen. En ook met je eens: een Schoenaerts vind ik ook de charme en het c......"
Vijf acteurs die Batman kunnen worden
"...Wooha! Zonde om te zien dat Scarface de meeste stemmen heeft. Ik snap dat het cool is om op je kamer als poster te hebben wanneer je aan het puberen bent, maar het is verre van zijn beste film laat staan zijn beste rol. Sterker nog, persoonlijk vind......"
POLL: Beste rol van Al Pacino?
"...@Artificialis: daar kan ik me niet in vinden. De Nolan-trilogie was tof, maar dat is nu geweest. Grote kans dat een reünie zoals vaker teleurstelling gaat opleveren, TDKR was ook niet bepaald de sterkste afsluiter. Maar ik ben er vooral voor dat er i......"
Vijf acteurs die Batman kunnen worden

laatste ratings

watchlist

Shifty777 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.