Shifty777 Avatar

Shifty777

Laatste reviews

War for the Planet of the Apes(2017)

"...Het derde deel van de trilogie weet de stijgende lijn door te zetten en erg te imponeren...."

Baby Driver(2017)

"...Een originele zomerfilm van Edgar Wright, die ondanks zijn kritisch succes wat steekjes laat vallen...."

Star Wars: Rogue One(2016)

"...Eerste degelijke prequel voor Star Wars, die echter door het prequel-syndroom niet zijn volledige potentie kan halen...."

Suicide Squad(2016)

"...Incoherente film die echter genoeg plezier uitstraalt om er zelf plezier aan te beleven...."

Batman: The Killing Joke(2016)

"...Als groot liefhebber van de Animated Series en de Arkham Games (en Batman in het algemeen), keek ik erg uit naar deze film. Mijn verwachtingen lagen,..."

Laatste reacties

"...[quote=Tarkus]De titel van deze film 'Chappie' doet vermoeden dat dit een familiefilm zou zijn, maar dat is hij helemaal niet, ik zou hem zeker niet aanraden aan de allerkleinsten onder ons.[/quote] Met een beetje goed kijkwerk onder de titel zie......"
Chappie
"...[quote=Glennekeeeee]dan moet je toch met de intentie naar de film gegaan zijn om er op te letten want [spoiler] ginds in de wilde woestijn is het maar op éen shot écht te zien, het tweede gevecht met tony jaa is soms ook te zien maar dat is ook omd......"
Furious 7
"...Geen slechte film, zit duidelijk wel een idee en boodschap achter maar zeker niet alledaags gebracht. Het type film dat ik wel kan respecteren maar deze film was niet echt voor mij weggelegd...."
Under the Skin
"...Objectief moet ik de film natuurlijk een 1 geven, slechter kan je het niet maken. Maar subjectief zeker een 8, omdat alles aan deze film zo slecht en corny is dat hij ronduit hilarisch te noemen valt. Deze moet je zeker eens gezien hebben, maar doe o......"
The Room
"...Heiligschennis, meer kan ik er niet over zeggen. Doodzonde wat voor een rotzooi ze hebben gemaakt van Freddy Krueger en de Nightmare on Elm Street reeks. Dan waren alle vervolgen zeker niet allemaal even geslaagd, maar allemaal waren ze nog beter dan......"
A Nightmare on Elm Street

laatste ratings

watchlist

Shifty777 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.