Shifty777 Avatar

Shifty777

reacties

  • [quote=Tarkus]De titel van deze film 'Chappie' doet vermoeden dat dit een familiefilm zou zijn, maar dat is hij helemaal niet, ik zou hem zeker niet aanraden aan de allerkleinsten onder ons.[/quote] Met een beetje goed kijkwerk onder de titel zie je ook dat de kijkwijzer 16 jaar en ouder is ;)

    als reactie op de film Chappie

  • [quote=Glennekeeeee]dan moet je toch met de intentie naar de film gegaan zijn om er op te letten want [spoiler] ginds in de wilde woestijn is het maar op éen shot écht te zien, het tweede gevecht met tony jaa is soms ook te zien maar dat is ook omdat je weet dat ie daar al dood was en op het einde weet je het ook maar eigenlijk was dat er niet eens aan te zien. [/spoiler][/quote] Ja ik werk zelf ook vaker met CGI, dus zoiets valt mij wellicht sneller op. De mensen waarmee ik was viel het ook niet op en ik zeg ook niet dat het slecht gedaan is, maar toch zie je in verschillende scènes aan de cameraregie, montage en aan de CGI dat het een postuum toegevoegde scène is. Mits je het oog ervoor hebt dan. En ik hoop allerminst pretentieus ofzo te klinken ;)

    als reactie op de film Furious 7

  • Geen slechte film, zit duidelijk wel een idee en boodschap achter maar zeker niet alledaags gebracht. Het type film dat ik wel kan respecteren maar deze film was niet echt voor mij weggelegd.

    als reactie op de film Under the Skin

  • Objectief moet ik de film natuurlijk een 1 geven, slechter kan je het niet maken. Maar subjectief zeker een 8, omdat alles aan deze film zo slecht en corny is dat hij ronduit hilarisch te noemen valt. Deze moet je zeker eens gezien hebben, maar doe ovenhandschoenen aan, want je gaat veel facepalmen.

    als reactie op de film The Room

  • Heiligschennis, meer kan ik er niet over zeggen. Doodzonde wat voor een rotzooi ze hebben gemaakt van Freddy Krueger en de Nightmare on Elm Street reeks. Dan waren alle vervolgen zeker niet allemaal even geslaagd, maar allemaal waren ze nog beter dan dit misbaksel. Schande!

    als reactie op de film A Nightmare on Elm Street

  • Naar mijn smaak de minste in de reeks, desalniettemin een ontzettend goede film. Het acteerwerk is wederom erg goed en het concept is erg origineel. Ondanks dat het de vreemdste film in de reeks is trekt hij je toch lekker mee. Wat mij stoorde zijn sommige muziekstukken die mij op ten duur teveel irriteerden en de aandacht van de film weghaalde.

    als reactie op de film Pusher 3

  • Minimaal net zo goed, als niet nog beter dan het eerste deel uit de reeks. Het is goed te zien dat zowel de ervaring van Nicolas Winding Refn als ook de production value flink gestegen is na het eerste deel. Dit vervolg ziet er in elk geval al een stuk 'netter' uit maar is inhoudelijk ook ijzersterk.

    als reactie op de film Pusher II

  • Een opvallend leuke Duitse komedie die als satire geldt voor de oude Edgar Wallace films. Weet de flauwe humor, zoals we deze kennen van bijv. de Zucker/Abrahams/Zucker films, goed te brengen en doet er niet eens voor onder. Het moet natuurlijk je humor zijn, en je moet ook met enige Duitse fenomenen bekend zijn, maar een geslaagde film.

    als reactie op de film Der Wixxer

  • De eerste en tweede film zijn echt een ander beestje. Ik vond de eerste goed, maar Aliens blies mij echt omver. Er zitten genoeg lagen in het verhaal die kloppen en werken, de opbouw zit goed en de pay-off is ongelofelijk. Deze film overtreft voor mij persoonlijk het origineel, gewoonweg omdat ik een sucker voor deze goed uitgevoerde sensatie ben, objectief gezien kunnen beide films zich echter meten.

    als reactie op de film Aliens

  • Een aantal jaar geleden dat ik hem zag, maar alles wat ik mij herinner was dat ik hem zo slecht vond dat ik erom kon lachen. Maar soms was het eerder om te huilen waardeloos, zoals de meeste horrorfilms tegenwoordig.

    als reactie op de film Simon Says

  • Shaun of the Dead en Hot Fuzz vond ik beide te gek, keek dan ook erg naar deze uit. Hij was wel goed, maar ik amuseerde me niet zoals bij zijn twee voorgangers. Voor mij een 7/10.

    als reactie op de film The World's End

  • De film is wat ongebalanceerd, wat begint in het scenario en ook bij de regisseur wat de mist in is gegaan. Echter stoorde mij dit niet erg en ook na een tweede kijkbeurt wat het een lekker makkelijke en vermakelijke film.

    als reactie op de film Gangster Squad

  • [quote=Frietgezicht] Blaffen maar niet bijten zoals Keitel ooit zei in Reservoir Dogs. [/quote] Het was toch echt Michael Madsen die dat zei in Reservoir Dogs, wel TEGEN Harvey Keitel ;) Ik vond de film vermakelijk en zeker beter als het eerste deel, maar het blijft vaak toch nog uitgerekt en uitgesmeerd aanvoelen. Sommige gedeeltes van de film duren gewoon te lang terwijl ze te weinig toevoegen aan het verhaal. Er worden zoveel personages geïntroduceerd dat de balans nog steeds zoek is en ik nog steeds al die dwergen niet uit elkaar kan houden en niet weet hoe ze er nou allemaal uitzien, laat staan hoe ze heten. Het avontuur was echter al een stuk vermakelijker, en deze scènes komen zeker lekker uit de verf en brengen de vaart weer erin. Met name het personage Thauriel vond ik een prettige toevoeging, alhoewel het mij ook niet stoorde dat Legolas erin zat. Maar Martin Freeman steelt voor mij toch de show, ik vind hem de meest vermakelijke Hobbit van de verfilmde Tolkien boeken. Daarbij zit er zeker CGI in deze film die goed is, Smaug vond ik prachtig gemaakt, maar net als in de vorige schrik ik bij sommige scènes hoe slecht de CGI is. De scène met de tonnen, en dan met name als Legolas over de dwergenkoppen springt, ziet er uit als een computerspel, voor dat budget moet het beter maar kan het ook beter. Al met al voor mij een 7/10, omdat de nostalgie van LotR ook zijn werk doet, maar dat niveau haalt deze tweede ook bij lange na niet.

    als reactie op de film The Hobbit: The Desolation of Smaug

  • Net in de bioscoop gezien. Wat een ongelofelijk sterke en goede film. Ben nog steeds sprakeloos na het zien ervan...

    als reactie op de film Jagten