Pusher 3 (2005)

I'm the Angel of Death.

7,5 details

  • 90 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Denemarken
90 Min Denemarken

Drugsbaas Milo komt langzaamaan in de knel: Andere drugscriminelen willen zijn territorium overnemen, zijn dochter verwacht een goed verjaardagsfeest, zijn medewerkers zijn ziek door zijn kookkunsten en hij krijgt de verkeerde drugs aangeleverd. Alsof dat nog niet genoeg is, moet hij in de tussentijd nog een praatgroep bezoeken om zelf van de drugs af te blijven. De problemen stapelen zich op, maar Milo probeert het in het gareel te houden.

Regie
Nicolas Winding Refn
Cast
Zlatko Buric, Slavko Labovic, Levino Jensen, Vanja Bajicic, Marinela Dekic, Sven Erik Eskeland Larsen, Ramadan Huseini, Karsten Schrøder, Ilyas Agac, Tommy Christensen, Hakan Turan, Susan Petersen, Gitte Dan, Kujtim Loki, Marek Magierecki.
Release
22.08.2005

Filmtotaal Recensie

Regie: Nicolas Windig Refn | Cast: Zlatko Buric (Milo), Marinela Dekic (Mirela), Ilyas Agac (Muhammed), Slavko Labovic (Radovan) e.a. | Speelduur: 104 minuten

Nicolas Windig Refn neemt in Pusher III, het derde deel uit zijn filmreeks over de Deense onderwereld, wederom een bijfiguur uit het vorige deel als hoofdpersonage. De Servische drugsdealer Milo is weliswaar niet zo'n debiel als Tonny, de skinhead die in deel II op onnavolgbare wijze zijn leven verklootte, maar zijn talent tot zelfdestructie is er niet minder om.

Milo, de Servische spin in het web van de Kopenhaagse drugshandel, begint zijn dag bij de praatgroep voor Anonieme Narcoticaverslaafden. Hij moet die dag ter ere van zijn dochters verjaardag voor vijfenvijftig mensen koken, maar is ondanks de stress vastbesloten clean te blijven. Hij heeft alleen geen idee hoe groot die stress nog gaat worden. Een bende Albanezen belazert hem door per ongeluk expres XTC-pillen af te leveren in plaats van de beloofde heroïne, zijn zakenpartner roept zichzelf uit tot 'King of Copenhagen' en Milo’s kookkunst bezorgt al zijn handlangers buikloop, zodat hij er alleen voor staat.

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Shifty777

"...Naar mijn smaak de minste in de reeks, desalniettemin een ontzettend goede film. Het acteerwerk is w......"

Pusher 3

acties