Grudge Match (2013)

Never give up the fight.

Oude tijden herleven als Sly Stallone en Robert De Niro opnieuw plaatsnemen in de boksring. Het is ook vergane glorie, maar dat is wellicht precies waar de makers op uit waren.
play

5,5 details

  • 113 Min
  • Sport
  • Komedie
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

De gepensioneerde boksers Billy “The Kid” McGuigan en Henry “Razor” Sharp, zijn rivalen voor het leven. Dan moeten ze nog één keer de ring in voor een laatste grudge match, 50 jaar na hun laatste gevecht tegen elkaar.

Regie
Peter Segal
Cast
Sylvester Stallone, Robert De Niro, Kevin Hart, Anthony Anderson, Barry Primus, Jim Lampley, Anthony Bean, Carrie Lazar, Oscar Gale, Rich Little, Frederick Douglas Plunkett Jr., Ireland Baldwin, BJ Guyer, Mason Mackie, Jen Kober.
Budget
$ 40.000.000
Opbrengst
$ 44.907.260
Release
25.12.2013
Release NL
20.03.2014
Release DVD
15.07.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Filmtotaal Recensie

Regie: Peter Segal | Cast: Robert De Niro (Billy ‘The Kid’ McDonnen), Sylvester Stallone (Henry ‘Razor’ Sharp), Kim Basinger (Sally), Alan Arkin (Louis ‘Lightning’ Conlon’), Kevi Hart (Dante Slate), Jon Bernthal (B.J.), Camden Gray (Trey), e.a. | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2013

Sylvester Stallone en Robert De Niro zijn weliswaar acteurs uit zo'n beetje compleet verschillende universums, maar ze hebben gek genoeg een evidente overeenkomst. Beiden maakten namelijk furore in de boksring. Met hun hoofdrollen in respectievelijk Rocky en Raging Bull zetten ze twee vechters neer, wier strijd zich niet beperkte tot de ring. Sly is inmiddels zevenenzestig en op De Niro's laatste verjaardagstaart stonden zelfs zeventig kaarsjes. Die twee AOW'ers moet je het niet meer aan willen doen om weer bokshandschoenen aan te doen. Tenzij je ze neerzet als twee uitgebluste veteranen die nog een appeltje met elkaar te schillen hebben.

Henry 'Razor' Sharp heeft in totaal twee keer tegenover aartsrivaal Billy 'The Kid' McDonnen gestaan. De tussenstand tussen de twee vechtersbazen is 1-1. De twee hebben elkaar nooit echt gemogen en het feit dat The Kid er met de vrouw van Razor vandoor is gegaan en bij haar een kind verwekte heeft hun persoonlijke relatie al helemaal geen goed gedaan. De mannen kunnen elkaar niet luchten of zien en vooral Razor ziet helemaal niets in het voorstel om omgeven met veel publiciteit het nog één keer tegen The Kid op te nemen. Zijn tegenstander kan er de lol wel van inzien en wil zijn verlies in hun tweede match graag revancheren. Al bij hun hereniging, die per ongeluk vervroegd plaats vindt tijdens het opnemen van een videospel, vliegen de twee oud-boksers elkaar in de haren.

videotrailers & clips

alle artikelen (10)

Grudge Match Nieuwsberichten

Laatste reacties

johnwayne

"...Grudge Match is een aardige komedie met een aantal sterren die goed in vorm zijn. Stallone speelt ei......"

Grudge Match

acties