Just Go with It

Just Go with It (2011)

Sometimes a guy's best wingman... is a wingwoman.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Sandler is de laatste jaren niet meer wie hij was. Toch niet qua kwaliteit van zijn films. Ofwel zijn ze hooguit vermakelijk, maar de meesten waren gewoon zwak. Just Go With it vatte ik dus ook niet écht aan met hoge verwachtingen maar misschien nét daarom is de film voor mij een voltreffer.

Hoewel het verhaal wel best van de pot gerukt is en vooral in de tweede akte soms een forceermomentje bevat hebben de schrijvers er wel goed aangedaan om op een enkel personage na de personages op zich wel menselijk te maken waardoor het allemaal nog wel 'geloofwaardig' overkomt. Dé kracht van deze film is toch wel de chemie tussen Sandler en Anniston. Ik vond ze écht goed samen spelen en hun steekspelletjes naar elkaar waren vaak hilarisch. Hoewel ik de film dus met lage verwachtingen aanvatte moet ik zeggen dat volgens mij de film gewoon 'objectief' wel goed is. Zelfs met lage verwachtingen kan je een film vermakelijk vinden maar bij deze heb ik te vaak te hard moeten lachen dat het enkel daardoor komt. De knotsgekke bijrol van Kidman is ook best te pruimen en die Decker zou van mijn part de volgende Baywatch-babe kunnen zijn. Dat de film ook nog een hart bevat dat nog goed is onderbouwd maakt de film enkel completer en maakt van Just Go With It de meest aangename verrassing van Sandler's oevre na 2010.

Just Go With it is een zeer vermakelijk en bijtijd een hilarische komedie met dank aan Sandler en Anniston die een perfecte chemie op het scherm toveren in een van de pot gerukt verhaal dat solide genoeg blijft om een strak niveau aan te houden

7,5/10

Acer

Avatar

Just Go with it is een prima comedy, samen met Adam Sandler en Jennifer Aniston en een leuk rolletje voor Nicole Kidman cast doet het prima. Heb me van begin tot eind prima kunnen vermaken, net weer iets anders als "hall pass" maar wordt goed gemaakt door de kwaliteit van de acteurs en actrices. Persoonlijk vond ik de schaap grap wel erg grappig, einde raakte lichtelijk voorspelbaar. Maar dat stoorde me verder niet, vind dit een fijne en lekkere film om naar te kijken en krijgt dan ook een gezonde zeven.