Paranormal Activity 3 (2011)

Discover how the activity began.

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Deel 3 is inderdaad meer van hetzelfde alleen ben ik nou eenmaal een fan van deze reeks dus echt erg vind ik dat niet. Er zitten weer een aantal spannende momenten en fijne schrik effecten in zoals je dat gewend bent. Alleen vind ik deze misschien toch wat minder dan de eerste twee.

Deze alinea bevat een spoiler voor mensen die deel 1 niet gezien hebben!!!!!
Het eind van deel 1 was namelijk echt angstaanjagend omdat je Katie van onder hoorde schreeuwen en Micah ging er meteen achteraan. Alleen vergat hij de camera mee te nemen en beneden was er geen camera dus je zag niet wat er gebeurde. Dat vond ik echt ontzettend eng en bij dit deel (en dit is overigens geen spoiler) zag je alles wat er gebeurde als je snapt wat ik bedoel. Dat soort momenten miste ik wel een beetje in deze film. Ze lieten wat dat betreft te veel zien.

Overigens kan de Paranormal Activity leek hier ook prima mee instappen, ook als je niet bekend bent met de eerste 2 is deze denk ik prima te volgen. Het is alleen denk ik wel leuker als je de eerste 2 gezien hebt omdat je dan toch wat beter bekend ben met de personages. Opzich is dit dus gewoon weer een prima horrorfilm net als de eerste 2, ik begin me alleen een beetje te storen aan het feit dat je maar zo weinig antwoorden krijgt. Het einde is inderdaad wederom vaag en je ziet dit keer alleen het verleden van de zusjes Katie en Kristie. En verder wordt je eigenlijk niet veel wijzer. Hij gaat dus niet verder waar deel 2 op hield helaas en daar baal ik wel een beetje van. En het viel me op dat een aantal enge beelden die in de trailer zaten uiteindelijk toch uit de film zijn geknipt en dat zuigt!

Dus daarom krijgt deel 3 een lagere score dan deel 1 & 2 en ik hoop dat er bij het 4de deel wat meer vrijgegeven wordt.

nickklunder

Avatar

Dit deel is een stuk beter dan deel 1&3, al is het alleen al omdat de beeldkwaliteit een stuk beter is. Hier hebben ze natuurlijk een goed excuus voor: de hoofdpersoon heeft een eigen zaak waarmee hij bruiloften filmt. Deze camera's gebruikt hij dan voor het vastleggen van de 'vreemde' dingen in huis. Verhaal is sterker aanwezig dan in deel 1&2, deze film meemaken in de bioscoop is dan ook erg leuk. Het einde is net zoals de voorgaande delen erg 'vaag'. Je moet voor een aantal dingen in deze film dan ook de andere delen hebben gezien. Het was toch wel de moeite waard.