nickklunder Avatar

nickklunder

Laatste reviews

The Help(2011)

"...The Help is zeker de moeite waard om te zoeken. De verhalen van de donkere huismeiden zijn erg aangrijpend en indrukwekkend. De zware verhalen worden..."

Paranormal Activity 3(2011)

"...Dit deel is een stuk beter dan deel 1&3, al is het alleen al omdat de beeldkwaliteit een stuk beter is. Hier hebben ze natuurlijk een goed excuus..."

Source Code(2011)

"...Een goede film, heb hem vanavond eens in de DVD player gedaan. Ben er voor gaan zitten en vielen me een aantal dingen op. De acteurs in deze films heb..."

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2(2011)

"...Vrijdagavond naar deze film geweest in de bioscoop. Vorig jaar al het eerste gedeelte van deze finale bekeken, een goede film met een sterk einde. Een..."

Laatste reacties

"...De standee van Jack The Giant Slayer is echt huge. Heel mooi...."
Flinke lading posters 'Jack the Giant Slayer'
"...[quote=Frietgezicht]Dan check je zeker nooit je prive-berichten hier,zullen veel codes staan die je ff bij pathe kan inleveren! Relax![/quote] Nee heb even gekeken bij privé berichten maar staat niets tussen. Helaas......"
Blu-Ray Review: The Expendables 2 (Limited Collector's Edition)
"...[quote=Frietgezicht]Lucky you,gratis bioscoopbon is altijd meegenomen.[/quote] Realy? M'n reacties zijn al een aantal keren in een review naar voren gekomen...."
Blu-Ray Review: The Expendables 2 (Limited Collector's Edition)
"...Gisteravond deze film bekeken. Wat een ongelooflijk mooi verhaal. Realistisch, aangrijpend en zenuwslopend. Heb genoten...."
Argo
"...Jammer dat er maar op enkele locaties in Nederland een marathon wordt georganiseerd. Leek me wel wat...."
Staande ovatie voor The Dark Knight Rises

laatste ratings

watchlist

nickklunder heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.