nickklunder Avatar

nickklunder

Laatste reviews

The Help(2011)

"...The Help is zeker de moeite waard om te zoeken. De verhalen van de donkere huismeiden zijn erg aangrijpend en indrukwekkend. De zware verhalen worden..."

Paranormal Activity 3(2011)

"...Dit deel is een stuk beter dan deel 1&3, al is het alleen al omdat de beeldkwaliteit een stuk beter is. Hier hebben ze natuurlijk een goed excuus..."

Source Code(2011)

"...Een goede film, heb hem vanavond eens in de DVD player gedaan. Ben er voor gaan zitten en vielen me een aantal dingen op. De acteurs in deze films heb..."

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2(2011)

"...Vrijdagavond naar deze film geweest in de bioscoop. Vorig jaar al het eerste gedeelte van deze finale bekeken, een goede film met een sterk einde. Een..."

Laatste reacties

"...De zusjes van Houten (Carice en Jelka) hebben in Jackie een prima rol neergezet. Hetzelfde geldt voor de schrijfsters en regisseur. Alle partijen hebben hun best gedaan om een spannende en meeslepende film te maken. Dit is deels gelukt. Het verhaal i......"
Jackie
"...Ik heb het boek nooit gelezen waardoor de film een aangename verassing is. Ik had dan ook geen enkele voorkennis. Goede cast en een indrukwekkend (voor een deel) waargebeurd verhaal. Ben met een goed gevoel de bioscoop uitgelopen...."
De Heineken ontvoering
"...Paar dagen geleden bekeken in de bioscoop. Ben het inderdaad helemaal eens met de recensie van FilmTotaal over deze film. Leuke film als je gaat voor een middagje humor. ontspanning en vermaak. 3D vind ik daarintegen wel erg sterk. Goede effecten en......"
Happy Feet 2
"...De film viel me helemaal niet tegen. Doutzen is zeker een fantastisch plaatje maar ze kan ook prima acteren. De hoofdrol is zeker Gerrit de Veer (Robert de Hoog). Uiteraard heeft de film wel een klein aantal schoonheidsfoutjes. 3D was ook niet nodig......"
Nova Zembla
"...Nee, dit is totaal niet mijn film. Humor wat nergens op slaat. B-acteurs, geen verhaal en vooral veel ongein. 1 enkele opmerking was af en toe humoristisch, nooit meer zo'n film...."
Gangsterboys

laatste ratings

watchlist

nickklunder heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.