nickklunder Avatar

nickklunder

reacties

  • De zusjes van Houten (Carice en Jelka) hebben in Jackie een prima rol neergezet. Hetzelfde geldt voor de schrijfsters en regisseur. Alle partijen hebben hun best gedaan om een spannende en meeslepende film te maken. Dit is deels gelukt. Het verhaal is eenzijdig maar zit ook vol met grappige dialogen en ontroerende momenten. Een geschikte film voor een vriendinnen avond.

    als reactie op de film Jackie

  • Ik heb het boek nooit gelezen waardoor de film een aangename verassing is. Ik had dan ook geen enkele voorkennis. Goede cast en een indrukwekkend (voor een deel) waargebeurd verhaal. Ben met een goed gevoel de bioscoop uitgelopen.

    als reactie op de film De Heineken ontvoering

  • Paar dagen geleden bekeken in de bioscoop. Ben het inderdaad helemaal eens met de recensie van FilmTotaal over deze film. Leuke film als je gaat voor een middagje humor. ontspanning en vermaak. 3D vind ik daarintegen wel erg sterk. Goede effecten en mooie animaties.

    als reactie op de film Happy Feet 2

  • De film viel me helemaal niet tegen. Doutzen is zeker een fantastisch plaatje maar ze kan ook prima acteren. De hoofdrol is zeker Gerrit de Veer (Robert de Hoog). Uiteraard heeft de film wel een klein aantal schoonheidsfoutjes. 3D was ook niet nodig geweest in deze film, weinig special effects. Shots op ijsland waren mooi. Nederlandse opnames gingen vaak snel (wat 3D niet kon bijhouen). Prima film, het bezoeken waard.

    als reactie op de film Nova Zembla

  • Nee, dit is totaal niet mijn film. Humor wat nergens op slaat. B-acteurs, geen verhaal en vooral veel ongein. 1 enkele opmerking was af en toe humoristisch, nooit meer zo'n film.

    als reactie op de film Gangsterboys

  • Een aantal dagen geleden heb ik deze film op televisie gezien, een sterk verhaal. Wel zijn een aantal dingen erg voorspelbaar. Mooi en emotionele stukjes zitten er zeker in. Deze oscar film krijgt van mij 7 sterren. Kijkt goed weg en goede acteer prestaties.

    als reactie op de film Crash

  • Gisteravond heb ik deze film eens bekekend, een goede film die even lekker weg kijkt, het verhaal is wat minder sterk dan dat ik vooraf verwacht had. Ook de ontknoping en het plot van de film viel me enigzins tegen. Een aantal gevatte opmerkingen van Jolie en Depp maken deze film tot een succes, natuurlijk ook de aantal actie scénes die deze film bevat.

    als reactie op de film The Tourist