Alle tijd

Alle tijd (2011)

Hoe het speelfilmdebuut van de ooit machtigste casting director van Nederland tegenvalt door een slechte casting.
play

6,5 details

  • 96 Min
  • Drama
  • Nederland
  • België
96 Min Nederland

In Alle tijd volgen we de levens van Maarten en zijn zus Molly, die zich allebei op het hobbelige en soms rotsachtige pad van de liefde begeven. En dat is niet altijd even makkelijk. Maarten verliest zich in een onbereikbare man en Molly twijfelt wie de ware is van haar twee aanbidders. Zo raken Maarten en Molly steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken. Omdat je nou eenmaal niet alle tijd hebt.

Regie
Job Gosschalk
Cast
Lineke Rijxman, Paul de Leeuw, Karina Smulders, Christopher Parren, Teun Luijkx, Alwin Puelinckx, Mark Rietman, Judy Doorman, Jelle de Jong, Ellen Parren, Alwin Pulinckx, Randy Fokke, Roderick de Leeuw, Judith van den Berg, Sharai Rodrigues, Joris Albers.
Release
14.04.2011
Release NL
14.04.2011
Release DVD
13.09.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Job Gosschalk | Cast: Paul de Leeuw (Maarten), Karina Smulders (Molly), Teun Luijkx (Teun), Christopher Parren (Melvin), Lineke Rijxman (Reina,) Alwin Puelinckx (Arthur), e.a. | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2011

Job Gosschalk was van 2000 tot 2008 casting director van Kemna Casting, het machtigste castingbureau van Nederland. Hij maakte een carrièreswitch en komt nu met Alle Tijd, een persoonlijk drama met komische inslag. Paul de Leeuw werd in zijn eerste serieuze hoofdrol gecast en dat is Gosschalks grootste instinker geweest. De Leeuw is financieel een tactische keuze, maar inhoudelijk allesbehalve dat.

Het hart van Alle Tijd wordt gevormd door Maarten en zijn veel jongere zus Molly. Ze hebben een bijzondere band doordat Maarten na het overlijden van hun ouders verantwoordelijk werd voor de opvoeding van Molly. Maarten werd daarin bijgestaan door zijn beste vriendin Reina, maar heeft zichzelf altijd weggecijferd. Wanneer Molly besluit samen te gaan wonen, krijgt Maarten last van het zogenaamde lege-nestsyndroom. De twee komen los van elkaar en Maarten wordt verliefd, maar dan wordt Molly ziek en zijn ze opnieuw op elkaar aangewezen.

videotrailers & clips