Alle tijd

Alle tijd (2011)

Reviews (1)

jaime91

Avatar

Vond het prettig om Paul De Leeuw eens van een andere kant te zien. De Leeuw is natuurlijk bekend als drukke komiek die ik persoonlijk erg komisch vind maar hier speelt hij een verrassend ingetogen serieuze rol. Iets wat ik absoluut niet van hem gewend ben, alhoewel in Alles Is Liefde was hij ook al vrij serieus alleen kwam daar ook wat komedie bij kijken wat hier veel minder is. Ik vind wel dat er absoluut nog wat bij te schaven valt aan zijn acteerkwaliteiten maar toch heb ik me daar niet aan gestoord. Ik hoop ook zeker dat hij vaker in een serieuze rol te zien zal zijn in de toekomst.

Hetgeen waar ik me wel aan gestoord heb is het vreemde gedoe met het accent van Alwin Pulinckx,Arthur in de film. Het wordt namelijk nooit echt duidelijk of hij nou een Belg of een Nederlander speelt terwijl je op sommige momenten overduidelijk hoort dat hij een belg is,maar op andere momenten slikt hij dat accent weer in. Dit stoorde mij wel, voor de rest een aardige film. Helaas heeft deze me niet zo weten te raken als bijvoorbeeld Komt Een Vrouw Bij De Dokter maar ik vond hem ook niet slecht.

Vind het dus een beetje moeilijk om deze te beoordelen, het is geen aanrader maar ook geen afrader. Ik zou zeggen bekijk en beoordeel zelf, ik heb me prima vermaakt ondanks de minpunten.