Bad Teacher (2011)

She doesn't give an "F."

Ondanks Diaz' natuurlijke charisma is Bad Teacher een vermoeiende zit.
play

5,2 details

  • 92 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
92 Min Verenigde Staten

Bad Teacher is een project waaraan al enkele jaren gewerkt wordt. Halverwege 2008 werd het scenario dat door Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky geschreven werd, verkocht aan Columbia Pictures en in mei 2009 werd Jake Kasdan aangesteld als regisseur. Hij zorgde er in december voor dat Cameron Diaz een van de hoofdrollen zou vertolken en in maart 2010 werd Justin Timberlake aangesteld om haar mannelijke tegenspeler te zijn. Elizabeth (Diaz) werkt op een middelbare school en als ze gedumpt wordt door haar vriend, krijgt ze een oogje op de leukste leraar van de school (Timberlake). Er is echter één probleem: haar collega heeft al een relatie met de felbegeerde man.

Regie
Jake Kasdan
Cast
Cameron Diaz, Justin Timberlake, Jason Segel, Kathryn Newton, Lucy Punch, Phyllis Smith, John Michael Higgins, Kaitlyn Dever, Jillian Armenante, Dave Allen, Noah Munck, Matthew J. Evans, Igal Ben Yair, Andra Nechita, Aja Bair.
Budget
$ 20.000.000
Opbrengst
$ 216.197.492
Release
19.06.2011
Release NL
23.06.2011
Release DVD
13.12.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Jake Kasdan | Cast: Cameron Diaz (Elizabeth Halsey), Justin Timberlake (Scott Delacorte), Jason Segel (Russell Gettis), Lucy Punch (Amy Squirrel), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2011

Cameron Diaz - het begon allemaal zo grappig en veelbelovend met The Mask en later natuurlijk There's Something About Mary, maar tot succesvolle hoofdrolspeelster heeft ze het eigenlijk nooit weten te schoppen. In Bad Teacher speelt ze weer eens zo'n hoofdrol, dit keer als lakse en geldbeluste docent. Helaas zal ook dit hoogstwaarschijnlijk geen succes gaan worden, want het slaat allemaal nergens op en het is maar zelden grappig.

Nadat haar steenrijke verloofde de relatie beëindigt staat Elizabeth er alleen voor. Ze werkt als lerares op een middelbare school, maar niks kan haar minder schelen dan haar leerlingen of haar werk. Ze is meedogenloos, luidruchtig en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan opnieuw een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar waardeloze baan. En dus zet ze alles op alles om haar rijke en knappe college Scott voor zich te winnen. Haar middel: grotere borsten. Ondertussen moet ze de concurrentie aangaan met haar overenthousiaste collega Amy terwijl gymleraar Russell onophoudelijk avances blijft maken.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Bad Teacher Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Glennekeeeee

"...Een matige komedie die nooit verveeld maar je ook nooit echt hard aan het lachen brengt. Diaz is bes......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Bad Teacher

acties