Red Lights

Red Lights (2012)

How much do you want to believe?

Reviews (1)

longshot

Avatar

De film heeft een paar enge momenten maar om het alleen daarom al een horror te noemen vind ik wat ver gaan. Het is meer een mysterie. Ik kon niet voorspellen hoe het zou aflopen en krijg niet antwoord op al mijn vragen. Mat name wie heeft er nu Signoury Waever vermoord, komt die zoon nu weer tot leven, heeft hij zichzelf in elkaar geslagen, heeft hij alles zelf gedaan of was het wel silver en wat nu?. Ik heb me aangenaam geamuseerd en ben me een paar keer geschrokken. Het acteer werk is zoals je zou kunnen verwachten van de cast goed.

Er zit een verborgen boodschap in de film. De hoofdrolspeler zegt op een moment boos en emotioneel: 'We must investigate in silver! we must invest in silver!.'. Ik vermoedt als valuta handelaar toevallig dat zilver veeeeel meer waard gaat worden. Als zilver/USD naar 22 USD/ounce adviseer ik zo veel je kan te kopen en het te verstoppen. Nu is het 31 USD/ounce. Zeker weten dat de prijs daar komt weet ik niet maar 22 is zeker een goede prijs gezien het naar toe gaat.
Ik moet nog eens goed over de film nadenken. Ik vermoedt dat ik wat heb gemist. Zitten er meer boodschappen in?
Dit maakt het niet zo maar een film maar dieper dan je denkt...
De slogan is 'some secrets must be seen to be believed'. Met in de trailer dat 'Silver' van de grond opstijgt. Hier is over nagedacht.!
Films moeten tegenwoordig worden gekeurd door een corrupte Amerikaanse film organisatie. Mensen aanzetten zou niet mogen maar ze hebben informatie slim verstopt in deze film. Misschien dat de film daarom ook in spanje is gemaakt. Ik ga hem binnen kort weer kijken met wat ik nu weet. Misschien vind ik meer.

Ik heb het een 9/10 gegeven omdat ik er over na blijf denken en het is gemaakt door goede mensen die het volk willen waarschuwen voor de economie die gaat instorten. Hopelijk een Resource Based Economy next.
Revolutie, loon slaven!!! vrijheid!!!