longshot Avatar

longshot

Laatste reviews

Into the Storm(2014)

"...Ik ben het met mark eens en voor het grootste deel niet met tarkus. Ik vond de film heel spectaculair, veel beter dan bijvoorbeeld de film..."

RoboCop(2014)

"...Ik ben het met JL_11 eens en dus niet met Johnwayne. Ik vind deze robocop wat beter dan het origineel van Paul Verhoeven. De hoofdrolspeler was beter,..."

The Legend of Hercules(2014)

"...Ik vergelijk deze film met 300: rise of an empire. Deze film poogt hetzelfde te doen als 300 maar haalt het bij lange niet. Een aantal dingen zijn..."

All Is Lost(2013)

"...Ik ben het niet eens met Tuonra. Jantje doet dingen anders dan Pietje. Iemand op leeftijd kan dingen met meer beleid en beheersing doen. Mogelijkheden..."

I, Frankenstein(2014)

"...Mooie film hoor. Alles goed behalve het script. Er is te weinig gedaan om een band te creeren tussen de kijker en het hoofd-personage. Het gevolg is..."

Laatste reacties

"...Mijn voorgangers vonden het verhaal slecht en voorspelbaar. Ik wou even melden dat ik daar niet mee eens ben. Ik heb het verhaal niet kunnen voorspellen. Er gebeurt genoeg om je een tijdje geamuseerd te houden. Ik vond het geen slechte film. 7/10..."
Riddick
"...Ik vond het een aardig verhaal voor een vecht-film. De laatste 15 minuten waren veel beter dan de rest. Keanu Reeves vechten komt nog realistisch over ook. Er komen mooie moves in voor, opletten anders mis je het. Keanu Reeves heeft het geregiseerd......."
Man of Tai Chi
"...Wat een leerzame film. Ik wist niet dat Amerikanen minstens 10 kogels nodig hebben om dood te gaan en Al-Qaeda strijders aan 1 genoeg hebben. Daarna kan je nog wel een paar keer op ze schieten maar dat doe je voor de lol. Zo'n film is het dus Rambo......"
Lone Survivor
"...[quote=Sentare]Op zich een vermakelijke MIB-kloon. Maar heb me geïrriteerd aan het vervelende gebrabbel van Jeff Bridges. In Wild Bill en True Gritt was zijn personage veel beter te genieten.[/quote] Ben ik mee eens. Jeff Bridges had een serieuser......"
R.I.P.D.
"...Hopelijk wil Christian Bale toch.. Hij is een goede batman, veel beter dan zijn voorgangers en opvolgers... Ben Affleck is geen stap vooruit...."
Opnames 'Batman vs. Superman' al in februari

laatste ratings

watchlist

longshot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.