longshot Avatar

longshot

reacties

  • Mijn voorgangers vonden het verhaal slecht en voorspelbaar. Ik wou even melden dat ik daar niet mee eens ben. Ik heb het verhaal niet kunnen voorspellen. Er gebeurt genoeg om je een tijdje geamuseerd te houden. Ik vond het geen slechte film. 7/10

    als reactie op de film Riddick

  • Ik vond het een aardig verhaal voor een vecht-film. De laatste 15 minuten waren veel beter dan de rest. Keanu Reeves vechten komt nog realistisch over ook. Er komen mooie moves in voor, opletten anders mis je het. Keanu Reeves heeft het geregiseerd. Er zijn delen waarin het verhaal spannend zou moeten zijn maar helaas is de regie daar gebrekkig geweest. Een amuzante maar geen spannende film.

    als reactie op de film Man of Tai Chi

  • Wat een leerzame film. Ik wist niet dat Amerikanen minstens 10 kogels nodig hebben om dood te gaan en Al-Qaeda strijders aan 1 genoeg hebben. Daarna kan je nog wel een paar keer op ze schieten maar dat doe je voor de lol. Zo'n film is het dus Rambo achtige militaire films zijn niet echt aan mij besteed. Het is wel een goed verhaal en goed actieer werk.

    als reactie op de film Lone Survivor

  • [quote=Sentare]Op zich een vermakelijke MIB-kloon. Maar heb me geïrriteerd aan het vervelende gebrabbel van Jeff Bridges. In Wild Bill en True Gritt was zijn personage veel beter te genieten.[/quote] Ben ik mee eens. Jeff Bridges had een serieuser karakter neer moeten zetten. Ryan Reynolds en Cevin Bacon deden wel normaal. Als al het acteerwerk op dezelfde lijn zat had deze film makkelijk een punt hoger kunnen scoren. De special effects waren ok en het verhaal ook. Maar ondanks de goede acteurs blijft het in de schaduw van MIB. Er is wat mis gegaan bij de regie of bij de casting of misschien wilde Jeff Bridges perse dit karakter neer zetten.

    als reactie op de film R.I.P.D.

  • Ik vond het best een goede film. Maar heb hem een 7 gegeven om 2 redenen. 1. Het is religieus getint en vervreemd mij vanwege mijn aangeboren bullshit filter. 2. Het is een engels/indische film dus ze spreken met dat rare indische accent. Had het gewoon een amerikaanse film gemaakt. Verder vond ik het acteren, het scipt en effecten goed.

    als reactie op de film Life of Pi

  • Ik heb de film toevallig ook gister gezien. Ik ben het helemaal met Glennekeeeee eens. Dat zou een mooie volgende film zijn, [spoiler]Edward Norton loopt nog vrij rond dat is niet zo mooi omdat hij iedereen in 'the program' heeft omgelegd.[/spoiler]

    als reactie op de film The Bourne Legacy

  • Buh, gebaseerd op het boek over wat ze echt hebben gedaan of geprobeerd in de CIA of in een militaire afsplitsing. Ik had verwacht dat de film over de werkelijkheid zou gaan maar dat hebben ze niet gedurft. Het is wat mij betreft een losse flodder. 3/10

    als reactie op de film The Men Who Stare at Goats

  • Ik ben het niet eens met Lvly__ Ik wist niet vanaf het begin hoe de film zou gaan en ik vond het wel spannend. Ik vond het een geweldige film. Het ging van wat kinderachtig naar spannend naar duister.

    als reactie op de film The Number 23

  • Echt laggen deze film. ik heb hem nu al 3 keer gezien maar hij blijft leuk. van mij mogen ze meer van dit soort films maken!

    als reactie op de film Idiocracy

  • Ik ben het eigenlijk wel voor het grootste deel met frietgezicht eens. De film zit op zich wel aardig in elkaar vind ik omdat ik toch ging nadenken hoe het nou zit. Ook vond ik het acteer werk wel goed. Het was niet de beste film ooit maar toch een leuk filmpje om even te kijken. ik geef het een 5.5. hmm dat kan niet dan maar een 6.

    als reactie op de film Seeking Justice

  • Heel goed gespeeld en geregisseerd. Het verhaal is goed. Lekker veel actie met een vleugje humor. Een 8 van mij.

    als reactie op de film Men in Black 3

  • Ik hou wel van superhelden films. Het verhaal is leuk, de acteurs spelen goed, de special effects zijn goed, er zit een gezonde lading humor in. De beste superhelden films vind ik: - X-Men Origins: Wolverine. - Batman: The dark knight. - The avengers (Deze film). - Batman: The dark knight rises. Ik heb deze film een 9 gegeven omdat je je met deze film meer dan 2 uur geen moment verveelt.

    als reactie op de film The Avengers

  • Ik vond het een leuke film. Er zat wel een totaal ongeloofwaardig moment in waarin de hoofdrolspeler iets totaal onmogelijks doet. Op een luchtbed springen van heel ver en hoog. Ik hou daar niet van. In dit soort films zijn realistisch bedoeld dus dan moet alles wat in die film zit van mij ook kunnen. Ik geef deze toch een 7 voor amusement waarde.

    als reactie op de film Man on a Ledge